opc_loader

De leukste strijkapplicaties voor de lente

Strijkapplicaties lente, vogeltjes, geitjes

DE LEUKSTE STRIJKAPPLICATIES VOOR DE LENTE

Wat een heerlijk voorjaarsweer hebben we toch! De lente lijkt al aangebroken. Hoe fijn is het dan om dat prachtige seizoen te vieren met een nieuwe outfit. Voor die nieuwe outfit hebben wij de leukste strijkapplicaties die je onmiddellijk het lentegevoel geven.

Strijkapplicatie met een lentegevoel

De krokussen, sneeuwklokjes en de narcissen staan al in bloei, een teken dat de lente er heel snel aan komt. Zo fijn ook dat we nu volop mogen genieten van het heerlijke zonnetje. Een stukje lente in de winter, dat belooft veel goeds. Om nu je garderobe een vrolijke lentelook te geven hebben wij de leukste strijkapplicaties. Denk hierbij aan jonge dieren, vogeltjes en bloemen. Daar krijg je toch de lentekriebels van?

Een frisse look in een paar minuten

Het fijne aan deze full color strijkapplicaties is dat je je outfit in een paar minuten omtovert tot een frisse voorjaarslook. Het enige wat je nodig hebt is zo’n vrolijke strijkapplicatie en een shirt, romper of jurkje en uiteraard een strijkbout. De strijkinstructies worden bijgeleverd en binnen een paar minuten heb je van een basic kledingstuk een echte blikvanger. Zo vrolijk als de lente zelf.

Groot assortiment strijkapplicaties

Bij BenIkHip vind je een heel groot assortiment strijkapplicaties. Met ruim 700 verschillende applicaties is er voor iedereen genoeg te vinden. Met de keuze uit full color of velours applicaties kun je helemaal je gang gaan. Voor een nieuwe outfit of bijvoorbeeld een kraamcadeautje. Maar vergeet ook de verjaardagsshirts niet die je kunt laten personaliseren. Kom gezellig kijken en shoppen en heb je zo’n toffe creatie gemaakt, deel het met ons op Instagram.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.