opc_loader

Dag van de leerkracht, de leukste cadeautjes

Dag van de leerkracht, de leukste cadeautjes

Dag van de leerkracht 

5 oktober is het de internationale dag van de leerkracht. In maar liefst 88 landen, waaronder Nederland, wordt deze dag gevierd. Op veel scholen in Nederland wordt de dag van de leraar gevierd in de vorm van Juffendag en Meesterdag. Hoe leuk is het dan om de leerkracht van je kindje(s) op een originele manier een blijk van waardering te geven. Bij BenIkHip hebben een mooie selectie gemaakt. 

Dag van de leraar

Leerkracht worden doe je niet zomaar, dat doe je met passie. Met liefde voor kinderen en het willen onderwijzen. De kinderen laten groeien en hun talenten ontdekken, dat is wat leerkrachten met veel plezier doen. Goed onderwijs is één van de mensenrechten. Ook al lijkt het in Nederland heel gewoon dat de kinderen naar school gaan, en dat misschien soms voelen als moeten. Toch is het een voorrecht. En ook al lijkt een leerkracht heel gewoon, nu er een tekort is aan deze mensen vol passie zien we misschien pas hoe bijzonder het is als een kind gewoon iedere dag naar school kan.

Originele cadeautjes voor juf en meester

Om deze dag extra feestelijk te maken voor de leerkrachten hebben we bij BenIkHip een tof assortiment cadeautjes voor juf en meester. Van een kleurrijk setje potloden met leuke quotes tot een prachtige Dopper insulated waterfles voor een heerlijk kop thee. En van de mooiste etui of sleutelhanger tot een free printable chocoladelabel, want ook juffen zijn dol op chocolade. Verwen ze op een originele manier met bijvoorbeeld het Juf’s notities boekje van Irmadammekes. Of kies voor het kant-en-klare cadeautje voor juf. Deze bevat een sleutelhanger en een stukje chocolade. En die hebben we voor jou gelijk feestelijk ingepakt, klaar om te schenken.

Ook aan de meesters wordt gedacht met bijvoorbeeld een toffe button, een keycord met naam of een cadeauset. Voor ieder budget hebben wij een passend cadeautje. En wanneer je aangeeft dat het een cadeautje betreft pakken we het graag voor je in. Zo hoef je het cadeautje alleen nog maar te geven door je kind. Zo makkelijk kan het zijn om een blijk van waardering te tonen met een attentie. Je vindt al deze originele cadeautjes voor de dag van de leerkracht in onze speciale map in de shop, zien we je daar?

Volg jij ons al op Instagram?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.