opc_loader

Hallo leuk dat je even komt kijken wie er achter BenIkHip.nl zit

Ik zal mezelf even voorstellen...
Mijn naam is Angelique, moeder van twee prachtige dochters. Positief ingesteld en ondernemend.
Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig en de opleiding Mode & Kleding was dan ook erg voor de hand liggend. Toch ben ik na mijn opleiding als receptioniste aan de slag gegaan. Na de geboorte van mijn oudste dochter bleef het kriebelen om nog een opleiding te gaan volgen, die als tweede keuze op mijn lijstje stond. Zo ben ik naast het moederschap en mijn baan als receptioniste,  de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Het was helaas niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar wel ontzettend leuk om te doen en weer een ervaring rijker.

Na de geboorte van mijn jongste dochter, was ik zoekende en kon ik bepaalde kinderspullen niet vinden en ondernemend als ik ben, heb ik naast mijn baan BenIkHip.nl opgestart.

Ik hou ervan om mijzelf uit te dagen en heb afgelopen najaar samen met mijn jongste dochter een cursus Access Bars gevolgd en een Reiki 1 & 2 cursus.

Op 1 juni 2008 is BenIkHip.nl online gegaan met kinderkleding, al snel werd het assortiment uitgebreid met strijkapplicaties, tassen, accessoires, buttons, lunchboxen, Doppers, leuke cadeautjes en hebbedingen. Ook gepersonaliseerde cadeautjes en het bedrukken van kleding en maken van muurstickers behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. 

Vanaf januari 2013 tot april 2022 ben ik met veel plezier fulltime met BenIkHip bezig geweest.

Omdat ondernemer van een webshop ook best eenzaam is en de kinderen alweer heel wat ouder zijn, heb ik besloten om de webshop weer te gaan combineren met werken buitenshuis. 

Werken buitenshuis in de zorg is een leuke afwisselende combinatie samen met de webshop, maar dat betekend wel dat ik telefonisch niet altijd bereikbaar ben.

Mailen of whatsappen heeft daarom mijn voorkeur.


Het assortiment van BenIkHip.nl bestaat uit hippe kinderspullen, tassen van o.a. De Kunstboer, Zebra Trends, Engelpunt en meer, grappige (kleine) cadeautjes o.a. Sonny Angel engeltjes, Papierwaren en voor de DIY is er een groot assortiment full color strijkapplicaties en flock applicaties te koop.

Een webshop waar je kan genieten van mooie producten, met steeds weer iets nieuws. Net zo persoonlijk als in een fysieke winkel, alleen dan vanaf de bank thuis, online winkelen. Heb je vragen of advies nodig, dan probeer ik deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden, dit kan via mail, telefonisch, what's app, sms. Je krijgt persoonlijk antwoord en je bestelling wordt met zorg ingepakt en verstuurd.

Vanaf oktober 2017 heb ik een eigen kantoor met showroom. Het is ook mogelijk om daar je bestelling op afspraak op te halen. De showroom van BenIkHip.nl is géén winkel met reguliere openingstijden! Maak daarom altijd eerst een afspraak om je bestelling af te halen, om te voorkomen dat er niemand aanwezig is. Op afspraak is het ook mogelijk de producten in het echt te komen bekijken en aanraken. Parkeren kan voor de deur en is gratis. In de showroom is geen contant geld aanwezig, maar er kan wel gepind worden.

BenIkHip.nl is ook te vinden op Facebook en Instagram, kom je BenIkHip daar ook volgen, zodat je de nieuwtjes, aanbiedingen en leuke kijkjes achter de schermen niet mist.

Veel plezier met rondkijken op de website.

Neem gerust contact op als er vragen zijn.

Veel shopplezier!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes like en volg BenIkHip.nl dan op één van de social media kanalen

Lees ook het interview van Mrs Ecommerce

Groetjes Angelique