opc_loader

Sonny Angels

De Sonny Angels zijn alleen Blind te bestellen! 

Wegens de enorme vraag naar de Sonny Angels kan de leverancier niet te leveren en komt er zo nu en dan een nieuwe levering binnen. De producent van de Sonny Angels kan de wereldwijde vraag niet aan waardoor de productie en levering in het gedrang komen. Hou de website en onze socials in de gaten, zodra er nieuwe series of voorraad wordt toegevoegd aan de shop, zal dat gepost worden

Sonny Angel ** He may bring you Happiness **

De Sonny Angel kiest jou

Ken jij de moderne poppenhuis hit al? Sonny Angels! 

Wij zijn al sinds 2012 een officieel Sonny Angel verkooppunt

Op Instagram zijn zeer leuke inspiratie pagina's om te volgen onder de naam #projectdollhouse, #modernpoppenhuis en #dollhouse.

Je kunt hier leuke DIY tips vinden of zelfs leuke items kopen om je moderne poppenhuis helemaal in stijl te maken, favoriet is momenteel het monochrome Poppenhuis. Op Pinterest staan leuke tips en voorbeelden van zelfgemaakte en opgeknapte poppenhuizen, DIY ideetjes om zelf meubeltjes te maken en printables.

Fotocredits: Sanne Kok

Verzamel jij ze al?  Overgewaaid uit Japan Sonny Angel geluksengeltjes

Deze kleine geluksbrengers zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, de witte vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel

De Sonny Angels zijn 7.5 cm groot en gemaakt van hard plastic.  

Zeer gewilde gelukspoppetjes om te verzamelen of ter decoratie in de baby of kinderkamer

De Sonny Angels zijn uit voorraad leverbaar 

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

De Sonny Angels geluksengeltjes zijn overgewaaid uit Japan en is daar een zeer geliefd gelukspoppetje. Ze zijn bedoeld als bescherm engeltjes.

De engeltjes veroveren vele harten van kinderen en volwassenen.

Ze toveren een glimlach op je gezicht door hun guitige gezichtjes. De blote engeltjes (allemaal jongetjes) zijn verkrijgbaar in verschillende series.

Standaard zijn de bloemenserie, de groenteserie, de fruitserie, de marineserie en vier dierenseries.  

Rond de kerst, Valentijnsdag, de lente en Halloween zijn er speciale limited editions te koop, ook brengen ze andere Limited Editions series op de markt zoals de La Durrée serie naar de beroemde Franse Patisserie of speciale series ter gelegenheid van 10 jaar Sonny Angels of ander thema's

Deze schattige blote engeltjes hebben kleine witte vleugeltjes op de rug en zijn onweerstaanbaar leuk!

De leuke mutsjes (verschillende thema's) van de engeltjes maken elke Sonny Angel uniek. 

Je kunt er mee spelen in het poppenhuis of verzamelen voor in de letterbak. Ter decoratie in de kinderkamer als accessoire op de boekenplank of vensterbank, de hippers zijn de nieuwste aanwinst van Sonny Angel, deze staan niet, maar kan je ergens aanhangen!

Spaar ze allemaal of geef ze cadeau aan iemand anders die wel wat geluk kan gebruiken. Ze zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ze hebben inmiddels ook de harten van mama's veroverd. En er wordt verzameld en geruild welke men dubbel heeft om series compleet te maken of een secret of Robby bijpassend uit de serie te kunnen bemachtigen.

**********

Sonny Angels gelukspoppetjes worden in een "'Blind Box" verkocht, dat wil zeggen dat ze in een gesloten doosje zitten. Het is dus een verrassing welke je koopt. 

Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. 

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Een doosje met een Sonny Angel past niet door de brievenbus en om de verzendkosten voor jou te beperken pak ik hem uit en verpak hem als een klein cadeautje.

Je krijgt dan dus nog steeds een willekeurige Angel toegestuurd, alleen in de gesloten sealing, zonder doosje.

Soms heb je echt geluk omdat er af en toe in dozen unieke exemplaren zitten. Ik weet ook niet wanneer deze erin zit, dat blijft dus een verrassing.......


PS: wist je dat er meer dan 100 verschillende Sonny Angels bestaan?

Het AD bracht de Sonny Angels onder de aandacht als de kleine piemelpoppetjes ;-)

**********

De Sonny Angels zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar omdat kleine onderdelen kunnen worden ingeslikt.

Wij verkopen alleen de originele Sonny Angels, wij zijn geautoriseerd dealer van Sonny Angels