opc_loader

Op dit moment is het nog mogelijk om je favoriete Sonny Angel uit de dierenserie naar keuze bij ons te bestellen.

Dit zal echter binnenkort verleden tijd zijn. Sonny Angel wil terug naar de oorsprong en de Sonny Angels alleen nog blind verkopen, de nieuwe series zullen alleen nog blind te koop zijn, uiteindelijk zullen alle series alleen nog blind verkocht mogen gaan worden en zal je dus niet meer kunnen kiezen. Vandaar dat wij geen reserveringen meer aannemen voor bepaalde Sonny Angels.
 


 

Sonny Angel ** He may bring you Happiness **

Ken jij de moderne poppenhuis hit al? Sonny Angels! 

Wij zijn al sinds 2012 verkooppunt van de originele Sonny Angels

Op Instagram zijn zeer leuke inspiratie pagina's om te volgen onder de naam #projectdollhouse, #modernpoppenhuis en #dollhouse.

Je kunt hier leuke DIY tips vinden of zelfs leuke items kopen om je moderne poppenhuis helemaal in stijl te maken, favoriet is momenteel het monochrome Poppenhuis. Op Pinterest staan leuke tips en voorbeelden van zelfgemaakte en opgeknapte poppenhuizen, DIY ideetjes om zelf meubeltjes te maken en printables.

Fotocredits: Sanne Kok

Verzamel jij ze al?  Overgewaaid uit Japan Sonny Angel geluksengeltjes

Deze kleine geluksbrengers zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, de witte vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel

De Sonny Angels zijn 7.5 cm groot en gemaakt van hard plastic.  

Zeer gewilde poppetjes om te verzamelen of ter decoratie in de baby of kinderkamer


Deze schattige blote engeltjes (allemaal jongetjes!) zijn overgewaaid uit Japan, hebben kleine witte vleugeltjes op de rug en zijn onweerstaanbaar leuk! De leuke mutsjes (verschillende thema's) van de engeltjes maken elke Sonny Angel uniek. Je kunt er mee spelen in het poppenhuis of verzamelen voor in de letterbak. Ter decoratie in de kinderkamer als accessoire op de boekenplank of vensterbank..

Spaar ze allemaal of geef ze cadeau aan iemand anders die wel wat geluk kan gebruiken. Ze zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ze hebben inmiddels ook de mama's veroverd.

De Sonny Angels worden normaal in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou! 

Wil je liever toch een Sonny Angel "blind" ontvangen bestel dan een willekeurige Sonny Angel uit de serie waarvan je er 1 wilt ontvangen en geef aan bij opmerkingen graag een willekeurige Sonny Angel dan krijg je een willekeurige Sonny Angel toegestuurd en niet diegene die je besteld.

PS: wist je dat er meer dan 100 verschillende Sonny Angels bestaan?
 

De Sonny Angels zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar omdat kleine onderdelen kunnen worden ingeslikt.

Wij verkopen alleen de originele Sonny Angels, wij zijn geautoriseerd dealer van Sonny Angels

Op dit moment is het nog mogelijk om je favoriete Sonny Angel uit de dierenserie naar keuze bij ons te bestellen. Dit zal echter binnenkort verleden tijd zijn. Sonny Angel wil terug naar de oorsprong en de Sonny Angels alleen nog blind verkopen, vandaar dat de nieuwe series alleen nog blind te koop zijn, uiteindelijk zullen alle series alleen nog blind verkocht mogen gaan worden en zal je dus niet meer kunnen kiezen. Vandaar dat wij geen reserveringen meer aannemen voor bepaalde Sonny Angels.