opc_loader

BenIkHip.nl wenst iedereen hele fijne feestdagen

Bestellingen geplaatst en betaald vóór 12 uur op vrijdag 21 december 2018 zullen nog op dezelfde dag verzonden worden.

bestellingen die vrijdagmiddag na 12 uur geplaatst worden zullen vanaf donderdag 27 december 2018 op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden worden.

Fijne Kerstdagen

Gastenboek
Ceciel Huiberts 
Mijn pakket was al binnen 2 uur na het...
Jantina Roo de 
Wat een super snelle levering. Donderdag aan...
Anniek Reijmer 
Wat een leuke webshop! Super snelle...
Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

December is de gezelligste tijd van het jaar, vooral de kerstperiode. Kerst staat in het teken van samen zijn, lekker eten, dankbaarheid en elkaar (kleine) cadeautjes geven. Ook is december een drukke maand voor iedereen, voor ons, maar ook voor de postbezorgers. Zij moeten ervoor zorgen dat alle pakjes weer op tijd worden bezorgd. Bestel daarom je cadeautjes op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Wij proberen bestellingen z.s.m. te verzenden, maar hebben helaas geen invloed op de bezorgtijd hou hier rekening mee als je het bestelde artikel wilt geven met de kerst.

Kleine tip! Heb je een artikel uit de shop op je lijstje staan voor de kerst?  Laat dit doorgeven bij opmerkingen in het bestelproces of via e-mail. Ik zorg dan dat het ingepakt bezorgd wordt, zodat het zo onder de kerstboom gelegd kan worden. Wist je dat je ook cadeaubonnen kunt bestellen bij BenIkHip.nl? Zo kan iemand zelf een cadeautje in de shop uitzoeken


Hieronder een kleine impressie met kerst gerelateerde producten, er is natuurlijk nog veel meer te vinden in de desbetreffende rubrieken

Veel shopplezier!