opc_loader

Retourneren:

Download hier het retour formulier

Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat je niet tevreden bent over een artikel, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren (gerekend vanaf het bezorgmoment). Een retourzending dient binnen veertien werkdagen na ontvangst eerst worden gemeld via het contactformulier van BenIkHip 

Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 dagen bij ons terug te zijn.Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

a.       De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongebruikt, ongedragen,  en/of ongewassen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.

b.       Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.
 

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.

Bij ruiling van een artikel neemt BenIkHip.nl eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op!

Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:

BenIkHip.nl

Slottuin 144

6642 DH Beuningen (gld)

tel. 06-49658671

 

Zodra een artikel in originele staat retour is bij BenIkHip.nl, storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkosten binnen maximaal 14 dagen retour. Bij het retourzenden van de gehele bestelling wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour gestort. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

Artikelen gemaakt in opdracht of gepersonaliseerd kunnen niet worden retour genomen en worden ook niet geruild.

Download hier het retour formulier