opc_loader
Gastenboek
Marisa Van der donk 
Wow wat een snelle levering!! Heel blij met...
Qingyue Tupker 
Angelique is een topper! Supersnelle...
Eva  
Bedankt Angelique! Bestelling was vol zorg...

Tassen & Lunchartikelen

Op zoek naar een leuke hippe schooltas of rugzak? je vind het allemaal bij BenIkHip 

Vrolijke of stoere kindertassen, rugzakken of damestassen. Hippe tassen, toilettassen, etuis van de merken van verschillende merken o.a. Sticky lemon, Miss Rilla, Petit Monkey, Kidzroom, Pick en Pack, Lief, Blond Amsterdam, Zebra Trends, de Kunstboer en Dutch Heroes

Een ruime collectie hippe kindertassen van diverse merken o.a. Engelpunt, Sticky Lemon, Miss Rilla, Petit Monkey, de Kunstboer, Zebra Trends en andere leuke hippe tassen die natuurlijk ook door mama's gebruikt mogen worden.  Stoere PTT tassen en etui's voor naar school, op de fiets, naar het zwembad of de sportschool. Mooie retro leren tassen, die alleen maar mooier worden hoe meer je ze gebruikt. Vilten kinder en damestassen, tassen en mandjes van het vrolijke gekleurde Mix Mama's tafelzeil.  Nostalgische schoudertassen in de vorm van een oude televisie met "'echte"' knoppen. Gymtassen, rugtassen en etuis van de merken Blond Amsterdam, Cotton Candy en de leuke tassen met printjes van Engelpunt. 

Katoenen tasjes in diverse kleuren met afbeelding, een tekst of quote. Ook naar wens te personaliseren!

Voor meer informatie neem contact op.

Handige lunchskins en koeltasjes die gebruikt worden als lunchtasje of lunchtrommel voor school, werk of gewoon onderweg in leuke printjes. De lunchtasjes worden ook gebruikt om medicijnen zoals insuline in mee te nemen en ben je net bevallen en geef je borstvoeding? De tasjes zijn ook handig voor afgekolfde moedermelk in te bewaren en mee te nemen.Is het tasje leeg vouw je het plat op. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. In heel veel verschillende printjes verkrijgbaar.

Ook hebben wij de felbegeerde Dopper waterfles in ons assortiment in het wit, geel, roze, coralrood. mintgroen, licht blauw, donkerblauw, turquoise, deze worden geleverd met een naamsticker in zwart, handig toch?