opc_loader

Tassen & Lunchartikelen

Op zoek naar een leuke hippe schooltas of rugzak? je vind het allemaal bij BenIkHip 

Vrolijke of stoere kindertassen, rugzakken of damestassen. Gepersonaliseerde tassen. Hippe tassen, toilettassen, etuis van de merken van verschillende merken o.a. Sticky lemon, Miss Rilla, Petit Monkey, Kidzroom, Pick en Pack, Lief, Zebra Trends, de Kunstboer en Dutch Heroes

Een ruime collectie hippe kindertassen van diverse merken o.a. Engelpunt, Sticky Lemon, Miss Rilla, Petit Monkey, de Kunstboer, Zebra Trends en andere leuke hippe tassen die natuurlijk ook door mama's gebruikt mogen worden.  Stoere hippe tassen en etui's voor naar school, op de fiets, naar het zwembad of de sportschool. Mooie retro leren tassen, die alleen maar mooier worden hoe meer je ze gebruikt. Vilten kinder en damestassen, tassen en mandjes van het vrolijke gekleurde Mix Mama's tafelzeil. 

Katoenen tasjes in diverse kleuren met afbeelding, een tekst of quote. Ook naar wens te personaliseren met je eigen tekening, tekst of naam

Voor meer informatie neem contact op.

Handige lunchskins en koeltasjes die gebruikt worden als lunchtasje of lunchtrommel voor school, werk, picknick of gewoon onderweg. In superleuke printjes voor zowel jongens, meisjes als volwassenen. De lunchtasjes worden ook gebruikt om medicijnen zoals insuline in mee te nemen en ben je net bevallen en geef je borstvoeding? De tasjes zijn ook handig voor afgekolfde moedermelk in te bewaren en mee te nemen.Is het tasje leeg vouw je het plat op. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. 

Ook hebben wij de felbegeerde Dopper waterfles in ons assortiment in verschillende kleuren, deze worden geleverd met een naamsticker in zwart, handig toch? De insulated Dopper hebben we zelfs in 2 maten en meerdere kleuren. Helemaal fan zijn we van de stijlvolle glazen Dopper.

De Dopper is bij uitstek een mooi duurzaam cadeau te geven bij elke gelegenheid