opc_loader
Print deze pagina:

Indien je een bestelling plaatst bij BenIkHip.nl,

ga je akkoord met de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

  

1 Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen BenIkHip.nl en de besteller (klant).

1.2 BenIkHip.nl heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

2 Prijzen en aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

2.2 BenIkHip.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

2.4 Kortingscodes zijn alleen geldig binnen de gestelde termijn. Kortingscodes zijn nooit van toepassing op cadeaubonnen, Strijkapplicaties*, Dopper waterfles (* Tenzij anders aangegeven)
 

3. Bestellen en betalen

3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website via:

*        Betaling vooruit (overboeking) via overboeking per bank.

*        iDeal: veilig en snel via je eigen bank

*        Paypal: veilig en snel

*        Contant bij afhalen van de bestelling in Beuningen of Weurt (alleen op afspraak)

*        Cadeau kaart code invullen bij couponcode.

*        Onder rembours

Vanaf het moment van bestellen worden de artikelen zeven dagen gereserveerd. Indien de betaling niet is ontvangen binnen die zeven dagen, krijg je van BenIkHip.nl een herinnering. Indien na vier dagen nog geen reactie is ontvangen, worden de artikelen weer teruggeplaatst in de webwinkel. De bestelling wordt geannuleerd met aantekening. BenIkHip.nl behoudt zich het recht toe een volgende bestelling te weigeren indien meerdere malen geen betaling en/of annuleringsmail (zie punt 4) is ontvangen.

Let op: de bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Het zou sporadisch kunnen voorkomen dat een artikel net uitverkocht is. Indien dit het geval ontvang je hierover binnen 24 uur een bericht.

 

4. Annuleren

Je kunt een bestelling binnen 24 uur annuleren. Een mail naar BenIkHip met vermelding van het ordernummer is genoeg om een bestelling te annuleren. Hierna is de koop gesloten en wordt er betaling verwacht.

 

5. Verzenden en levertijden

BenIkHip.nl hanteert vaste verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland, namelijk € 3,95*. *let op er zijn een paar artikelen die alleen verzonden worden via pakketpost, dit staat bij het artikel aangegeven!

Je kunt zelf kiezen voor pakketpost met track&trace code € 7,95 of je kunt een bestelling aangetekend laten verzenden, de keuze is aan te vinken tijdens het bestelproces, de kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. 

De kosten van verzenden buiten Nederland, naar België bedragen € 12,50, overige tarieven en buiten Europa op aanvraag.

Ook hier kan de klant kiezen voor aangetekend verzenden en zijn de kosten geheel voor eigen rekening van de klant.

BenIkHip.nl zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de regel zal dat de volgende werkdag gebeuren na ontvangst van betaling.

Voor meer informatie omtrent betalen en verzenden klik hier 

Indien de levering vertraging oploopt (hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd) zal de klant daarvan bericht ontvangen.

BenIkHip.nl heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

BenIkHip is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen wanneer u een onjuiste adressering heeft opgegeven, dit betreft straatnaam, huisnummer, postcode of plaats.

Indien een bestelling na mislukte bezorgpogingen of bij verzuim van het afhaaltermijn (binnen 1 week) bij een ophaalpunt van PostNL weer teruggestuurd wordt naar BenIkHip.nl zijn de kosten voor herzending voor rekening van de klant.

 

6. Ruilen en retourneren

Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat een maat niet correct is of je bent niet tevreden over een artikel, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren. Een retourzending dient binnen veertien werkdagen na ontvangst aan mij te worden gemeld via BenIkHip Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 dagen bij ons terug te zijn.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

a.       De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en/of ongewassen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden

b.       Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.
 

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.

Bij ruiling van een artikel neemt BenIkHip.nl eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op: Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:

BenIkHip.nl

Slottuin 144

6642 DH Beuningen (gld)

tel. 06-49658671

 

Zodra een artikel in originele staat retour is bij BenIkHip.nl, storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkosten per omgaande retour. Bij het retour zenden van de gehele bestelling wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour gestort. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd. Download hier het retour formulier

 

7. Kleurechtheid & maten

Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s, onverhoopt, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat door de verschillende browsers waar men mee werkt en door het verschillend afstellen van beeldschermen, de kleuren anders kunnen worden weergegeven. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ik houd altijd de maten van de maatlabels aan, grote afwijkingen zal ik zoveel mogelijk proberen te vermelden maar vraag bij twijfel altijd even naar de afmetingen!
 

8. Vragen & Klachten

Heb je vragen, opmerkingen en/of klachten over onze artikelen of levering, neem dan even contact op via BenIkHip 
 

9. Privacy

Persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.
 

10. Copyright beeld- en tekstmateriaal 

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden. 

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op, ik wens je veel plezier met winkelen.