opc_loader

Lunchskins Koeltasjes Doppers

Koeltasjeslunchskins voor je lunch in mee te nemen, naar het werk of school, voor het overblijven, gewoon voor onderweg je eten in te bewaren, voor diabetici en voor moeders die borstvoeding geven en kolven. Na gebruik makkelijk schoon te maken en plat weer op te bergen. Met een klein koelelement erin wordt de inhoud nog koeler gehouden. Ze zijn in genoeg leuke hippe dessins voor zowel jongens als meisjes. In heel veel verschillende printjes verkrijgbaar. Mijn favoriet zijn de flamingo en cactus lunchtasjes.

Ook de handige Dopper waterflessen en insulated Doppers (thermosfles) zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. De dopper waterflessen worden geleverd met een naamsticker in het zwart zodat je de Dopper makkelijk kunt herkennen.

Artikel 1 tot 30 (van de 79 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 79 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Voor onderweg hebben we leuke lunchtasjes ook wel koeltasje die te gebruiken zijn voor je lunch of je eten in koel mee te nemen. Om het extra koel te houden kan je er een klein koelelement bij instoppen. De koeltasjes zijn niet alleen handig voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ideaal om je lunch in mee te nemen, voor het overblijven, voor diabetici en voor moeders die borstvoeding geven en kolven. Ze zijn in genoeg leuke hippe dessins verkrijgbaar.Is het tasje leeg dan vouw je hem weer plat op, zodat hij makkelijk in je (hand)tas past. De koeltasjes zijn gemaakt van 90% gerecyclede flessen.

Gebruik je liever een boterhamzakje, dan hebben we de mooie milieu vriendelijke LunchskinsDeze zijn wasbaar en vrij van lood, BPA's en phthalaten

Drink je graag water? Dan mag een Dopper zeker niet ontbreken in je (school)tas of sporttas, ook deze is BPA vrij en kan helemaal uit elkaar zodat hij goed schoon te houden is, het dopje is te vervangen voor een bijpassende sportdop voor de sportschool. Met het waterboekje maak je van gewoon water een overheerlijke watercocktail. 

De Dopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd met een kleine zwarte naamsticker.