opc_loader

 

Dopper waterfles

Water drinken met een missie....

Met het gebruik van de Dopper waterfles dring je het gebruik van wegwerp plastic flesjes terug en steun je ook nog eens het goede doel. De Dopper waterfles is een initiatief van Merijn Everaarts om het plastic afval in de wereld terug te dringen en kraanwater op nummer 1 te zetten. De Dopper is ontworpen door Rinke van Remortel. Door de unieke vormgeving is de Dopper heel goed schoon te houden, waardoor hij jarenlang te gebruiken is, heel duurzaam dus!

De Doppers zijn BPA vrij (bevat geen weekmakers) en verkrijgbaar in vrolijke kleuren, een bijpassende sportdop zodat je Dopper ook te gebruiken is tijdens het sporten en omdat water drinken niet altijd hetzelfde hoeft te zijn een handig watercocktailboekje met lekkere recepten om nog meer water te drinken en heerlijk te kunnen genieten van de gezonde dorstlesser water!

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1


Ben Ik Hip verkoopt hippe tassen, lunchskins, koeltasjes en Doppers

Voor de DIY het grootste en leukste assortiment Full color strijkapplicaties en velours applicaties voor het oppimpen van kleding en textiel, je kunt je eigen ontwerp of logo laten omzetten naar een velours strijkapplicatie.

Bij BenIkHip.nl ben je ook aan het juiste adres voor hippe kinderspullen zoals lieve kinderlampjes en kinderkameraccessoires 

Zo hebben we ook de lieve geluksengeltjes uit Japan ook wel, Sonny Angels genoemd, leuke ansichtkaartjes en wenskaarten met chocolade, echte koffie of thee 

Schattige kraamcadeautjes zoals knuffeldoekjes en kinderservies

 Papierwaren zoals leuke kado en sluitstickers, krasstickers, muurstickers en posters,

ook kunnen eigen ontwerpen omgezet worden naar een muur- of raamsticker

Fijne XXL & XS Paperbags voor het opbergen van speelgoed of kleine pulletjes, 

Vilten sleutelhangers met naam en gepersonaliseerde hebbedingen.

Check ook de rubriek Free Printables en de rubriek Juf en Meester cadeautjes

Kortm er is genoeg leuks te vinden in de webshop, veel plezier met online shoppen!