opc_loader

 

Engelpunt

Het is begonnen met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine; Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. Nog elk jaar komt deze slinger uit de kast. Daar ligt ie naast die van manlief en jongste kind want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering.

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Ze worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met ons gedachtegoed.

Het moge duidelijk zijn; Sabien Engelenburg versiert het leven. Niet alleen op grote momenten maar ook bij de kleine; de eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes, of de eerste schooldag.  Deze momenten zijn te kostbaar om ongemoeid voorbij te laten gaan. Met slingers, een kaars, een mooi tafellaken of een feestelijke pom krijgt alles meer glans. Of, zoals de Nederlandse schrijver Gerard Reve het verwoordde: ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.’ En zo is het maar net. Sabien heeft een neus voor kleur, design en prints. Ze weet voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Engel.  is een klein bedrijf  dat samenwerkt met stagiaires en verschillende ontwerpers, een magazijn, een sociale werkplaats en professionele productiebedrijven. Het kantoor in Amsterdam wordt gerund door eigenaar Sabien Engelenburg, Aisa Jaiteh en Stephanie Koets. Mirlotte Huisman ondersteund het team op het gebied van vormgeving en productontwerp.


Ben Ik Hip verkoopt hippe tassen, lunchskins, koeltasjes en Doppers

Voor de DIY het grootste en leukste assortiment Full color strijkapplicaties en velours applicaties voor het oppimpen van kleding en textiel, je kunt je eigen ontwerp of logo laten omzetten naar een velours strijkapplicatie.

Bij BenIkHip.nl ben je ook aan het juiste adres voor hippe kinderspullen zoals lieve kinderlampjes en kinderkameraccessoires 

Zo hebben we ook de lieve geluksengeltjes uit Japan ook wel, Sonny Angels genoemd, leuke ansichtkaartjes en wenskaarten met chocolade, echte koffie of thee 

Schattige kraamcadeautjes zoals knuffeldoekjes en kinderservies

 Papierwaren zoals leuke kado en sluitstickers, krasstickers, muurstickers en posters,

ook kunnen eigen ontwerpen omgezet worden naar een muur- of raamsticker

Fijne XXL & XS Paperbags voor het opbergen van speelgoed of kleine pulletjes, 

Vilten sleutelhangers met naam en gepersonaliseerde hebbedingen.

Check ook de rubriek Free Printables en de rubriek Juf en Meester cadeautjes

Kortm er is genoeg leuks te vinden in de webshop, veel plezier met online shoppen!