opc_loader
Fabs World

Fabs World

Over Fabs World

Fabs World staat voor 100% warmte en maakt hoogwaardige producten.
Niet alleen vol warmte voor de baby’s voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. Fabs World wil namelijk 100% warmte verspreiden.
De producten worden eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok.
Het haakwerk wordt gedaan in werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand.
Zo verspreiden wij 100% warmte !

Elk product is handgemaakt en daar uniek.
We gebruiken ouderwetse, arbeidsintensieve technieken zoals o.a. haken.
In combinatie met het Nederlandse design krijgen deze technieken een moderne uitstraling.

Leuk om te vertellen is dat aan elk product een kleine leaflet hangt waarin de naam, door de naaister zelf, (in) geschreven wordt. ..Ook dit maakt ieder Fabs World artikel uniek.

De filosofie achterFabs World is dat de inrichting van de kinderkamer in overeenstemming  mag zijn met de huidige trends in interieurdecoratie. Daarom hebben we 13 kleurlijnen die overeenkomen met de interieur trends. Elke kleur lijn bestaat uit 20 items en variëren van slabbetjes, boxkleden, lakentjes, leuke decoratieve commode tasjes en nog veel meer. Onze marketing weerspiegelt de warm en fantasierijke wereld die we proberen te maken met onze producten.

Fabs World producten worden momenteel verkocht in meer dan honderd winkels in Nederland, België, Italië, Luxemburg, Griekenland, Curaçao, Japan en Hong Kong. Elke dag zijn wij op zoek om onze 100% warmte, door middel van onze producten, op nog meer plekken in de wereld te verspreiden.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1