opc_loader
Imakin DIY pakketten

Imakin

Jinske de eigenaresse van Imakin;

Fijne kleurtjes verf, mooie papiersoorten, glimmende metallics.. Ik ben verslaafd aan DIY materialen! Het liefst ben ik er de hele dag mee bezig.

In mijn vrije tijd was ik dan ook altijd al met creatieve projecten bezig. Wat, maakt niet uit: meubels opknappen, interieur/mode accessoires maken, naaien, haken&breien, grafisch ontwerp, illustratie etc. Dat daar ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken is echt geweldig!

Het is zo leuk om een complimentje te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt! Je kunt dan echt trots zijn op je resultaat. Dat gevoel gun ik anderen ook!

Ik geloof in toegankelijke en moderne DIY-projecten die jouw creativiteit stimuleren, je iets nieuws leren of je gewoon een fijn momentje voor jezelf geven. Het is jouw me time, geniet ervan!

Creatief zijn en zelf iets maken dat willen we allemaal toch?

Op Pinterest en Welke staan de leukste staan leuke DIY-projecten om ooit eens te maken.. Ooit, ja, want door smoesjes als “geen tijd”, “waar moet ik de materialen vandaan halen?” en “dat kan ik toch niet” blijft het meestal hierbij. Heel jammer, want zelf iets maken is zo leuk!

IMAKIN heeft de oplossing: alles-in-één DIY-pakketten. Alle materialen en duidelijke stap-voor-stap instructies zitten in een handig pakket waarmee je meteen aan de slag kan. De meeste projecten zijn in 1-2 uur klaar en je hebt een resultaat waar je trots op kunt zijn!

DE INSTRUCTIES ZIJN GEMAAKT VOOR BEGINNERS, DUS IEDEREEN KAN HET! ECHT, OOK JIJ!

Kanten randjes, strass, bloemetjes… knutselfrutsel! Do It Yourself kan zo veel moderner, stoerder en eigenwijzer! Dat bewijst IMAKIN met moderne DIY-projecten die geïnspireerd zijn op de laatste lifestyle & design trends.

IMAKIN zorgt voor de inspiratie & benodigdheden en jij bent de ontwerper. Maak je eigen unieke items voor in je huis, om zelf te dragen of om cadeau te doen. Iets dat je zelf gemaakt hebt, geeft je huis of outfit persoonlijkheid.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1