opc_loader
Wobbel

Wobbel

De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. Die kennen we in Nederland als de Vrije School. Onder de naam Wobbel presenteerd Wobbel dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. De Wobbel beweegt jong en oud.

Kracht
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook voor volwassenen en ouderen.

Barbapappa

Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel, een gymtoestel, een poppenkast, een voetbaldoeltje, of toch de rug van een olifant? 

Rust
Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel. Bewegen tijdens het leren voor grotere kinderen werkt stimulerend of lekker relaxed een boekje lezen op de Wobbel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mooi
De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. Hij is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Praktisch
Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Zo is het een ideaal opstapje voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijk koekjes en taart te bakken.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1