opc_loader

De mooiste spaarpotten

De mooiste spaarpotten

De mooiste spaarpotten van Nijntje en de zwaan

Wordt er binnenkort een kleintje geboren en ben je op zoek naar een lief kraamcadeautje? Of is er binnenkort iemand jarig en wil je iets bijzonders geven? Denk dan eens aan een spaarpot. Een origineel en ook nog eens educatief cadeau. Leren sparen kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Helemaal leuk wordt sparen met een prachtige spaarpot. Wij hebben nieuwe spaarpotten in ons assortiment van Nijntje en een hele beeldige en sierlijke zwaan.

Nijntje spaarpot

Om te beginnen hebben we hele lieve spaarpotten van Nijntje Pluis. Met de keuze uit helemaal wit of in combinatie met geel, rood, blauw, poederroze of mintgroen. Uniek, hip en toch tijdloos. En Nijntje staat op iedere babykamer superschattig. Erg geschikt zijn deze spaarpotten als kraamcadeau, maar ook voor een verjaardag of communie met eventueel een klein startbedrag erin. Met haar lengte van 26 cm is ze de large Nijn en kan ze heel wat centjes voor je bewaren. Bovendien staat de witte Nijntje supergoed in een monochrome inrichting en is ze geschikt voor jongens en meisjes en daarom ook superleuk om te schenken aan je zwangere dochter, zus of vriendin. Zo leer je je kleintje spelenderwijs vanaf jongs af aan te sparen. Dat is naast heel erg leuk ook heel leerzaam. Jong geleerd is oud gedaan.

De gele, blauwe, mintgroene en poederroze zijn te pre-orderen en hebben een iets langere levertijd dan 1-3 werkdagen, de witte en rode Nijntje spaarpot zijn uit voorraad leverbaar.

Naast de Nijntje spaarpotten hebben we ook de allerliefste potloden met Nijntje, decoratieve oortjes voor aan de muur en een schattige sleutelhanger.

Sierlijke zwaan als lamp of spaarpot

Naast de Nijntje spaarpotten hebben we ook de sierlijke zwanen, zwarte en witte en voorzien van een gouden kroontje. Deze beeldige zwanen zijn van Atelier Pierre Junior en zijn een prachtige decoratie op de baby- of kinderkamer. En zelfs in de woonkamer is het een mooie blikvanger. Leuk om te kiezen voor een zwarte en een witte wanneer je twee meisjes hebt. Met hun gracieuze uitstraling passen ze heel goed op al het spaargeld. De zwaantjes zijn 19 cm hoog en 16 cm breed. Ook zijn deze zwaantjes een mooie accessoires in de babykamer of kinderkamer.

En weet je wat nog leuker is, dit zelfde zwaantje is ook verkrijgbaar in een kinderlampje/nachtlampje. Ook weer ontzettend leuk om te combineren. De zwarte zwaan voor het spaargeld en de witte om een gezellig sfeertje te creëren in de slaapkamer. Het led lampje is kindvriendelijk en werkt op 3 AAA batterijtjes. Zo kan het lampje makkelijk verplaatst worden en maakt het geen gebruik van het energienetwerk. Handig wanneer je gaat logeren bijvoorbeeld. Het nachtlampje heeft een aan en uit schakelaar én een slaaptimer van 5 minuten. De slaaptimer is ook handig om je kindje bijvoorbeeld te laten weten wanneer het tijd is om het boekje weg te leggen en te gaan slapen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.