opc_loader

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas decoratie voor een warm welkom

Van 8 november tot 5 december start het sinterklaasjournaal weer. Dan is het iedere avond om 18:00 voor de buis de spannende tocht en alle avonturen van Sinterklaas en zijn pieten volgen. Zou het hem deze keer lukken om met alle cadeautjes voor ieder kind in Nederland te komen? Om de Sint en zijn knechten een warm welkom te geven hebben we de allerleukste decoratie. Stickers voor op het raam of de deur, inpakmateriaal wanneer je de Sint een handje mag helpen en de allerleukste strijkapplicaties.

Welkom Sint en Piet

Met alle verwarring en intense avonturen die de Sint en zijn pieten ieder jaar meemaken kan het zomaar zijn dat ze niet meer precies weten waar de kinderen wonen. Daarom, en natuurlijk om het gezellige sfeertje extra sfeer te geven, hebben we prachtige muur- en raamstickers. Deze zijn er in het rond, maar ook in langwerpig met tekst. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit, zilverkleurig en goudkleurig en in het rood. En wil je een grotere sticker, dus maatwerk, neem gerust contact met ons op.

Sinterklaas op je shirt

In deze, voor kinderen, spannende tijden draait alles om de Sint en de cadeautjes. Want die verlanglijstjes liggen vast al klaar. En zou je die ook krijgen? Om in deze gezellige tijd nog meer mee te gaan in de wereld van verwachting van de kinderen is een shirt met een strijkapplicatie van Sinterklaas helemaal top. Kies voor een afbeelding van de Sint, of ga voor een tekst. Een brave of een klein beetje een ondeugende. 

Plak maar raak

Om het huis helemaal in sfeer van Sint te brengen is het leuk om bijvoorbeeld een weckpot te versieren met de tekst pepernoten. Of wat gezellige glazen windlichtjes met stickers van de handige pieten en hun Sint. Maar ook deze stickers kunnen op het raam geplakt worden. Je kunt er alle kanten mee op.

Ingepakt staat netjes

Als je Sinterklaas mag helpen en omgetoverd wordt tot hulpsint moet je opeens wel kunnen inpakken, of een kaartje kunnen versturen uit naam van Sinterklaas en zijn pietjes. Daarvoor hoef je echt niet in de stress te schieten. Met cadeauzakjes, cadeaulabels en sluitstickers kom je al een heel eind. Wanneer je het cadeautje helemaal spik en span wilt inpakken kun je er ook nog een kleine staf opplakken. 

De zak van Sinterklaas

Wanneer je de cadeautjes prachtig hebt ingepakt mogen ze in de zak. Wat dacht je van een paperbag? Deze is er met verschillende opdrukken en je kunt het laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je kindje of jullie familienaam. 

Het aftellen kan beginnen

Om de kinderen in deze roerige periode ook een baken van duidelijkheid te geven kun je samen met je kinderen aftellen tot pakjesavond. Heel handig en super leuk hierbij is de porseleinen hanger. Daarop kun je iedere dag aftellen en heeft jouw kleintje duidelijkheid waardoor er minder onrust ontstaat.  Ook is er een gratis Free Printable aftelkalender Sinterklaas te bestellen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.