opc_loader

Sinterklaascadeautjes en kerstpresentjes voor de kleintjes

Sinterklaascadeautjes en kerstpresentjes voor de kleintjes

 

Met december in het vizier start de inkoop van cadeautjes voor velen. De kinderen die kunnen knippen en plakken hebben vast al een verlanglijstje klaar. De allerkleinsten hebben nog geen benul, maar laten zich graag verrassen. Of je nu iets zoekt voor de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom of misschien wel gewoon op zoek naar een allerliefst kraamcadeautje, met deze superlieve cadeautjes scoor je altijd goed. En met de free printable aftelkalender voor Sinterklaas krijg je zelf ook een leuk cadeautje.

 

De allerliefste cadeautjes voor de kleintjes

De allerkleinsten hebben nog niet zoveel nodig. Maar oh wat https://www.benikhip.nl/cadeautjes-en-hebbedingen/kraamcadeautjes/zijn er veel leuke dingen te krijgen waarmee je ze echt blij kunt maken. Zachte knuffels, rammelaars, knuffeldoekjes met allemaal labeltjes of wat dacht je van een grote knuffelpop? Speciaal voor de kleintjes hebben een top 10 samengesteld waarmee je altijd iets moois en iets goeds geeft. Ook superleuk zijn deze cadeautjes voor de zwangere mommies to be. 

Top 10 cadeautjes voor de kleintjes (op komst)

1.  kinderwagenhangerwolkje 

2.  labeldoekje te personaliseren met naam

3.  rammelaar

4.  Sophie de giraf

5.  Metoo eenhoorn te personaliseren met naam

6.  Zoedt Milestone & Memories invulboekje

7.  Koffersetje

8.  Knuffelpop van Metoo

9.  Alimrose ballerina knuffelpop

10. Kids quotes boekje voor alle hilarische uitspraken

Voor Sinterklaas, Kerst of als kraamcadeau

Zoals eerder gezegd zijn deze cadeautjes niet alleen ontzettend leuk voor Sinterklaas en Kerst, maar ook als kraamcadeautje of op een luiertaart bij een babyborrel. De kleintjes kunnen hier heerlijk mee spelen en zichzelf ontwikkelen. Zo vallen eerst de kleurtjes op van de rammelaar of de poppen. Daarna kunnen ze gaan voelen hoe zacht ze zijn en wat er gebeurd als je ze vastpakt. 

Een wolkje voor een baby 

De kinderwagenhanger is ook zo lekker veelzijdig, het past aan de kinderwagen, maar ook aan de Maxi Cosy. En zie dat gezichtje eens op het wolkje, te lief toch? Helemaal als je weet dat de baby's in het begin alleen zwart en wit kunnen onderscheiden. Wanneer ze wat ouder zijn zullen ze gefascineerd zijn door de labeltjes. Alle kleintjes vinden het heerlijk om daar aan te zitten. Zo kan dit cadeautje lekker lang mee. 

Al die leuke kletspraatjes en uitspraken in een boekje

Nog zo'n leuk cadeau is het Kids quotes boekje. Dat is niet per se een cadeautje waar de kleine nu wat aan heeft, maar het is wel hilarisch wanneer het wat groter is. Dan heeft het een boekje vol grappige uitspraken en vrolijke verhalen uit de tijd dat het praten en ontdekken begon. 

En zo heeft ieder cadeau een heel eigen eigenschap waar je een baby tot peuter echt blij mee kan maken. De knuffelpoppen kun je bijvoorbeeld laten personaliseren, gratis trouwens, zodat het jarenlang bij haar blijft. Kijk maar eens naar de pop, de zwaan of die eenhoorn. 

Free printable en gratis feestelijk ingepakt

Op verzoek pakken wij de cadeautjes feestelijk voor je in, zodat je het alleen nog maar hoeft te geven of in de zak of onder de kerstboom te stoppen. En vergeet de free printable aftelkalender niet te bestellen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.