opc_loader

Een lieve verrassing door de brievenbus

Cadeautje door de brievenbus

Een lieve verrassing door de brievenbus

Een kaartje sturen en ontvangen is altijd leuk. Leuke post noemen we dat. Of er nu iemand jarig is, een huis heeft gekocht, ziek is, geslaagd, zomaar of gewoon als bedankje, met een kaartje verras je iemand echt. Wij hebben heel veel verschillende ansichtkaarten en wenskaarten bij BenIkHip en er zijn zelfs lieve kleine cadeautjes die door de brievenbus passen. Denk hierbij eens aan een Iets liefs in een doosje of de heerlijke thee- en koffie kaartjes. We laten je vandaag zien op welke manier je iemand blij kunt maken met een lief kaartje of een attentie per (brievenbus) post.

Een kaartje is altijd leuk

Zelf word ik altijd erg blij van wanneer de post meer bevat dan rekeningen. Een lief kaartje van een goede vriendin met wat lieve woorden maakt je dag al snel goed. Dat kan zijn voor een bijzondere gelegenheid, maar ook zomaar is het een feestje. Helemaal nu we zo digitaal bezig zijn en al snel een paar lieve woorden of een kaartje via whatsapp of social media versturen. Een kaartje is gewoon net wat persoonlijker en geeft nog net wat meer blijdschap. Of je nu gaat trouwen, als bedankje, bij een gelegenheid die een felicitatie waard is of wanneer je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. En met zoveel leuke kaartjes in ons assortiment heb je altijd iets leuks bij de hand.

Iets liefs in een doosje

Een lief klein cadeautje stuur je met Liefde in een doosje. Deze prachtig vormgegeven doosjes passen makkelijk door de brievenbus en zijn gevuld met zeepjes. De toffe monochrome doosjes hebben verschillende teksten en prints. De between the lines serie bevat acht kleine zeepjes een klein kaartje en een officeklem om het kaartje vast te klemmen. With all my heart is een andere serie van Iets liefs in een doosje. Deze zwart kleine doosjes zijn ook gevuld met zeepjes en zijn geschikt voor vele soorten gelegenheden. Deze schattige doosjes zijn versierd met een touwtje en een bedel in de vorm van een hartje. Supercute!

Stuur een kopje verse koffie of thee op

Voor een echte koffieleut of theeliefhebber hebben we ook iets speciaals; de wenskaarten met een vers kopje koffie of thee. De speciale zakjes zitten tussen het kaartje en het enige dat de ontvanger hoeft te doen om te genieten van deze heerlijkheid is er water bij gieten en even wachten tot het klaar is. Superleuk wanneer je zelf even niet op de koffie of thee kunt komen en toch wilt laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Verras iemand met een mini greeting box

En dan zijn er nog de kleine doosjes met een lief cadeautje erin. De mini greeting boxen. Deze kleine doosjes zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en bevatten allemaal een mini kaartje plus iets leuks. Van een klein knuffeltje voor een baby tot een ballon voor een verjaardag. Zoveel gelegenheden zoveel cadeautjes. Achterop deze doosjes kun jij je wens of wat lieve woorden kwijt. Met zijn afmeting van 11 x 6 cm past ook deze leuke post prima door de brievenbus.

Stuur een kaartje met klembord als extra lieve attentie

Ook zo leuk zijn de kleine kaartjes met klembord. Deze zijn verkrijgbaar in 15 verschillende uitvoeringen qua kaartjes. De klembordjes zijn 10 x 10 cm en de kaartjes 7 x 7 cm. Zo stuur je iets wat de ontvanger heel decoratief kan neerzetten. Een mooie boodschap of wat lieve woorden schrijf je achterop het kaartje. Daar heeft de ontvanger nog heel lang plezier van. Uiteraard zijn deze toffe klembordjes met kaartjes ook ontzettend leuk voor jezelf als decoratie. En ben je uitgekeken op het kaartje dan plaats je er een leuke foto tussen de klem.

Op onze Facebookpagina ontdek je nog meer leuks

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.