opc_loader

Kinderrugzakken in heel veel hippe prints

Kinderrugzakken in heel veel hippe prints

Kinderrugzakken in heel veel hippe prints

Gaat jouw kleintje binnenkort starten in groep 1 of is je kind toe aan een andere rugtas? Wij hebben een heel tof assortiment kinderrugzakken van veel verschillende merken. Voor de kleintjes die naar de peuterspeelzaal gaan tot de kids in groep 8. Van grappige tassen tot stoere en van hip tot lief.

Het belang van een hippe kinderrugzak

De meest handige tas om mee te nemen naar school is de rugtas. De kinderrugzakken zorgen ervoor dat de kinderen hun handen vrij hebben wanneer ze bijvoorbeeld op de fiets naar school gaan. Ook biedt de rugzak genoeg ruimte aan bijvoorbeeld de lunchbox, drinkbeker of gymspullen. Bovendien is het fijn dat de schouderbanden van de kinderrugzakken verstelbaar zijn én er een lus aan zit om hem op school of thuis aan de kapstok te hangen.

Laat zien wie je bent met jouw rugtas

Superleuk is een kinderrugzak die perfect past bij de smaak van jouw kind. Is het bijvoorbeeld een echte fan van monsters, voertuigen of zwart-wit helemaal on-trend bij jouw kleintje. Kies samen met je kind een nieuw rugzak uit, het is voor hun heel belangrijk dat ze er eentje hebben die cool is en waarmee ze zich goed voelen. Een goede kinderrugzak moet stevig zijn en makkelijk schoon te maken. Want stel je voor dat onverhoopt de beker heeft gelekt. Bij BenIkHip hebben we niet alleen een divers assortiment in prints, ook in merken. Zo vind je bij ons Sticky Lemon, Kidzroom, Blond, De kunstboer, Rex London, Petit Monkey, Zebra Trends en Dutch Heroes. Welke vind jij nu de aller- allerleukste? Alle tassen vindt je hier

Volg je ons al op Instagram?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.