opc_loader

Sonny Angel Hippers

Sonny Angel Hippers

Heb jij de Hippers al gezien? Ze zijn zo ontzettend leuk, een soort hangjongeren maar dan in de vorm van blozende engeltjes. Te cute aan je pc, een fotolijstje of aan een waxinelichthouder. Maar ook in de baby- en kinderkamer is het een ware toevoeging. Een extra beetje geluk, blote billen en een stralende lach. 

Sonny Angel Hippers 

 

Oe la la wat zijn ze leuk, de Sonny Angel Hippers. Ze staan niet, maar hangen er lustig op los. Ze zijn aan zowel de voor- als achterkant te leuk om te zien. Zo kun je ze dus ook hangen. Kies er voor om ze in hun schattige oogjes te bekijken of te gniffelen bij de bolle blote billetjes en de vleugeltjes op de rug.  

 

De Hippers voelen zich overal thuis waar ze maar kunnen hangen. Aan een plankje, een extra leuke toevoeging aan een fotolijstje of als cadeautje in bij voorbeeld een mooie mok. Ook een tof cadeau voor Juffendag bijvoorbeeld.  

Welke van de 12 Hippers wil jij bemachtigen? 

 

Uit Japan zijn er maar liefst 12 dieren als Hipper naar Nederland gekomen. En misschien is het maar goed dat de Hippers, net als de andere Sonny Angels, blind gekozen worden. Want je zou er zomaar keuzestress van kunnen krijgen, zo leuk zijn ze allemaal.  

 

Want zeg nou zelf, welke zou jij kiezen? De eend, olifant, hangoor konijn, schaap, panda, hert, giraffe, konijn, leeuw, koala, varken en een muis? Niet te doen toch? Zo leuk zijn ze. En het allerleukste is dat ze jou kiezen in plaats dat jij hen kiest.  

Waar hang jij de Hippers? 

 

En dan het volgende, waar ga jij de Hippers ophangen? Op hun buikje hebben ze een plaksticker. Deze plakt keer op keer, dus kun je ze lekker hangen waar jij het wil en heb je er genoeg van of wil je de Hippers liever op een ander plekje dan plak je hem gewoon weer opnieuw op. Zo heb je er heel lang plezier van.  

Ontvang jij de secret Hipper? 

 

Bij iedere collectie Sonny Angels zit er af en toe een secret angel tussen. Zo ook tussen de Hippers. Ons is ter oren gekomen dat er een secret unicorn tussen kan zitten. Deze is mateloos populair, maar de secrets zijn moeilijk te vangen, ze zijn namelijk erg zeldzaam. Maar hoe groot zou de verrassing zijn als je juist die thuis krijgt? Welke Hipper je ook ontvangt hij brengt je in ieder geval vreugde.  

 

Klik op deze link als je het hele assortiment Sonny Angels wilt zien

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.