opc_loader

Christmas is coming

Christmas is coming

Kerstmis komt in zicht. En nu we steeds vaker binnen zitten en thuis moeten blijven is het leuk om het huis mooi aan te kleden. Waarom zou je ook wachten op de kerstboom neer te zetten. Helemaal wanneer je een mooie kunstboom hebt. Zo kun je er extra lang van genieten. Ook heel leuk is het om samen met de kinderen te knutselen, een seizoenstafel te maken of samen af te tellen tot 25 december. Kortom bij BenIkHip hebben we ontzettend veel leuks voor de Kerst, van decoratie tot kerstmutsen en van strijkapplicaties tot de Christmas Sonny Angels. 

Kerst met de Sonny Angels

Voor wie dol is op de Sonny Angels en kerst zijn er tal van leuke uitvoeringen van deze aandoenlijke geluksbrengers. Zo kun je ze bijvoorbeeld bij een klein kerstboompje op de kamer van de kinderen zetten, maar ook een poppenhuis kan omgetoverd worden tot kersthuis. 

DIY met de kinderen

Ook erg leuk is het om bijvoorbeeld kerstengeltjes of kerstkabouters te knutselen. Daarna kunnen ze gezellig in de kerstboom hangen. Ook erg leuk zijn de kerstbalstickers. Deze kun je overal opplakken, zoals bijvoorbeeld de kerstballen mee versieren. Maar denk ook eens aan een glazen waxinelichthoudertje of een glazen weckpot met bijvoorbeeld kerstkoekjes. 

 

Kerstoutfit in een handomdraai

Ook een eigen kerstoutfit is zomaar gemaakt, eigenlijk ook een DIY maar dan voor de grotere kinderen of volwassenen. Met de verschillende strijkapplicaties kun je voor ieder kind een leuk kerstshirt maken. Mooi op een wit shirt, maar ook feestelijk op een rood shirt. Naast zwart en wit kun je ook kiezen voor goud of zilver als kleur voor de strijkapplicaties. Let the party begin. Bestel er een kerstmuts met naam bij en je outfit voor de kerst is helemaal compleet. 

Decoratieve kerstdecoratie voor aan de wand

Ook aftellen naar bijvoorbeeld kerstavond, eerste of tweede kerstdag is superleuk met een porseleinen kersthanger. Hier op kun je iedere dag met een krijtje aftellen. Ook zijn er mooie kersthangers zonder dat je hoeft af te tellen. Deze zijn ook zo heel mooi aan de wand. Met een hertje in wit met zwart. 

Kaarthouder voor de menukaartjes

Ook erg leuk zijn de kaarthouders voor bijvoorbeeld de menukaartjes. Deze staan erg leuk op een mooi gedekte tafel. Maak er een mooi menukaartje bij. Ook kun je de tafelschikking maken door de naamkaartjes op deze kaarthouders te plaatsen. En na het diner zet je er de allermooiste foto's of kerstkaarten op. En vergeet voor de fun de sneeuwbol niet. Zo heb je toch nog een beetje witte kerst. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.