opc_loader

Top 5 leukste moederdagcadeautjes

Top 5 leukste moederdagcadeautjes

Moederdag komt er weer aan. En hoezeer de moeders ook genieten van deze dag, het is toch af en toe wel een uitdaging om origineel voor de dag te komen op deze verwendag. Een bos bloemen of een heerlijke doos chocolade is altijd goed, maar ook wel een beetje voorspelbaar. Daarom hebben wij een aantal unieke cadeautjes voor je geselecteerd waar je jouw moeder mee kunt verrassen. Ook voor jou blijft het leuk omdat alle cadeautjes minder dan €15 kosten. 

Memoryshelf kaarthouder met droogbloemen 

 

Iets voor je moeder uitkiezen gaat vaak gepaard met veel liefde. Hoe leuk is het om dan te kiezen voor deze memoryshelf kaarthouder voorzien van een buisje gele droogbloemen en een allerliefst kaartje waarop je een paar lieve woorden kunt krabbelen. Zeker weten dat jouw moeder daar zo trots als een pauw van wordt.  

 

Ook erg leuk is het om in plaats van het kaartje een foto van jou en je moeder in het daarvoor bestemde gleufje te stoppen. Nog persoonlijker wordt het door op de achterzijde van de foto iets liefs te schrijven. Dan krijgt dit cadeau het mooiste plaatsje in huis.  

Een zakje vol wensen voor moeders met groene vingers

 

Voor moeders die gezegend zijn met groene vingers is een zakje vol wensboontjes een echte topper. Zoals je op de foto ziet krijg je een aardetablet en drie witte boontjes met een afbeelding of een tekst. Wanneer je deze in de aarde steekt gaat hij groeien. Wat nou zo ontzettend leuk is, is dat het teken of het woord terug komt op de eerste blaadjes.  

 

Het plantje blijft groeien en groeien en je moeder zal er vast met alle liefde haar groene vingers het werk laten doen zodat ze vol trots aan iedereen kan laten zien wat een origineel cadeau ze heeft ontvangen.  

Hippe shopper voor alle boodschappen 

 

De hippe moeders die dol zijn op shoppen kun je verrassen met bijvoorbeeld deze toffe shopper. Ze zijn er in een zebra print, maar ook in het roze of een leopard print of met zwarte dots. Gemaakt van canvas en daardoor extra sterk. De lange hengsels van zo'n 70 cm zorgen ervoor dat de tas ontzettend makkelijk aan de schouder gedragen kan worden. Deze shopper biedt zoveel ruimte dat al haar aankopen er moeiteloos in passen.   

Gepersonaliseerde Dopper 

 

Voor de moeder die aan haar gezondheid denkt en graag water drinkt, maar nog geen Dopper heeft is dit het perfecte cadeau. Hij wordt geleverd met naam, zodat het haar persoonlijke waterfles wordt. Superhandig ook omdat je hem op die manier niet makkelijk kwijt raakt.  

 

Deze Doppers zijn verkrijgbaar in tal van trendy kleuren zodat de favoriete kleur van jouw moeder er ook tussen zit. Bijzonder praktisch cadeau, maar ze denkt daarmee ook dagelijks aan jou bij het gebruik.  

Vang de mooiste dromen voor mama 

 

Ook een favoriet en erg leuk voor Moederdag is het wenszakje met dromenvanger. Deze dromenvanger zorgt ervoor dat de nare dromen worden gevangen in het web en de mooie dromen worden gefilterd. Dat zorgt voor veel mooie dromen en een goede nachtrust.  

 

Maar een moeder moet natuurlijk ook blijven dromen en daarmee kun je dat aangeven via dit cadeautje. Aan het zakje zit een kaartje waarop je wat lieve woorden kunt zetten.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.