opc_loader

Top 10 cadeautjes voor juf

Top 10 cadeautjes voor juf

Cadeautjes voor de juf voor bijvoorbeeld haar verjaardag of voor Juffendag kun je maar beter op voorraad in huis hebben. Zo ben je altijd goed voorbereid. Dat is een stuk fijner dan er op de dag zelf achter komen omdat je kind het verteld en je snel in huis op zoek moet gaan naar iets wat er mee door kan. Met deze handige en originele top 10 cadeautjes voor juf heb je altijd iets leuks in huis én is het ook nog eens heel betaalbaar en origineel.  

 

Soap in a box 

 

Een lief klein cadeautje die perfect in de handtas van juf past is het doosje met zeepjes. Het doosje heeft de afmeting van een luciferdoosje met zes hartvormige zeepjes. In het doosje zit een blanco kaartje waarop jouw kindje een boodschap of tekening kan maken. Dat maakt het cadeautje extra persoonlijk.  

Een houten liniaal  

 

Nog zo'n leuk cadeautje voor juf is deze houten liniaal. Juf wordt gelaserd op de liniaal. En met de kleur van het hout is het een uniek cadeautje. 20 centimeter is deze liniaal en met die afmeting past het in nagenoeg iedere etui. Zo kan juf hem meenemen naar huis of weer terug naar school. Heel persoonlijk.  

Badzout voor een heerlijk rustmoment 

 

Die lieve juf staat er toch maar iedere dag, het hele jaar rond. Hoe fijn is het om haar dan te verwennen met een buisje badzout waarmee ze een uurtje heerlijk kan genieten in haar eigen bad. Een stukje spa voor thuis met de heerlijke geur van vanille. Het badzout zit in een reageerbuisje en heeft de tekst juf erop. Maak er een feestelijk cadeautje van door het in te pakken in doorzichtige folie en hang er een lief kaartje aan.  

Reageerbuisje met heerlijke thee 

 

Even een momentje voor haarzelf, dat geef je haar met dit reageerbuisje met thee. De losse thee is een melange van citroengras, sinaasappelschil en kamille. Zo kan ze echt even bijkomen van een drukke dag op school. Het buisje zit in een mooie geschenkverpakking. En wil je het nog leuker maken, bak dan samen met je kind koekjes en voeg er een of twee toe.  

Etui voor juf 

 

Een all time favorite is toch ook de zwarte etui met juf. erop. Deze kan ze gebruiken op school met pennen, potloden, gummetjes en de houten liniaal, maar ook als make-up tasje. De etui heeft twee ritsen zodat het ook wat overzichtelijk blijft voor juf. En wil je liever haar naam op de etui ipv haar beroep? Ook dat kan, het is zelfs mogelijk om de tekst in kleur te doen. Vraag ons naar de mogelijkheden.  

Voetenbadje in een buisje  

 

Na zo'n hele dag in de klas kan het wel eens zijn dat juf haar voeten wel toe zijn aan wat extra aandacht. Vermoeide of zere voeten verdienen dan een heerlijk voetenbad. Eentje die ook nog eens heerlijk ruikt en weldadig is voor de voeten. In dit reageerbuisje zit badzout speciaal voor de voeten. Het zout geurt naar rozemarijn en pepermunt. Waar rozemarijn een verkwikkend effect heeft geeft pepermunt een weldadig gevoel bij pijnlijke voeten.  

Sleutelhanger voor juf 

 

Nog een favoriet die het keer op keer heel goed doet is de sleutelhanger van vilt. Deze is verkrijgbaar in wit met zwarte letters, vrolijk ingepakt en voorzien van een lekker stukje chocolade. Dit setje is al ingepakt met een kleurrijke achtergrond. De achterzijde van de achtergrond is blanco en leent zich eventueel voor een lieve boodschap.  

Zakje wensboontjes  

 

Nog zo'n ontzettend leuk cadeau is het zakje met wensboontjes. Op de boontjes staat een figuur of tekst en die vind je terug tijdens het groeien van het plantje. Dit groene cadeau zorgt ervoor dat juf er heel lang plezier van heeft.  

Notitieblokje voor juf 

 

Zo leuk en ontzettend handig voor de drukke juf is dit notitieblokje waarop ze al haar notities kwijt kan. Want wat je opschrijft onthoud je beter. Maar je kunt het ook loslaten want het staat op papier en daar kun je het mooi weer vanaf vinken wanneer het klaar is. Een waardevol cadeau.  

Geef een pluim cadeau 

 

Ook echt is voor de leerkracht zijn de pluimpjes. Juf deelt ze graag uit, want van complimenten groeit een kind en krijgt het zelfvertrouwen. Hoe leuk is het dan om haar te verrassen met een set Pluimpjes. Daarop staan de leukste quotes of complimenten. Met 15 complimentenkaartjes kan ze heel wat pluimpjes uitdelen.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.