opc_loader

DIY met strijkapplicaties

DIY met strijkapplicaties

Of je kleintje nu een verjaardagshirt nodig heeft, je moeder wilt laten weten dat ze de allerliefste is of je kind een T-shirt wil geven waarop staat dat het grote broer of zus wordt, met de strijkapplicatie gaat dat heel gemakkelijk en snel. Het leuke aan deze strijkapplicaties is dat je er zo ontzettend veel kanten mee op kunt.  

 

Personaliseren met een strijkapplicatie 

 

Eigenlijk is een strijkapplicatie leuk voor alles wat je wilt personaliseren. Of het nu gaat om een lieve tekst op de kleding van je (klein)kind of misschien petjes of shirts voor een gelegenheid of vrijgezellenfeestje.  

Met een strijkapplicatie kun je werkelijk alle kanten op. Denk hierbij aan een petje of de achterkant van een shirt. Helemaal leuk wordt het als je bijvoorbeeld een verjaardagshirt maakt voor jouw kleintje. Dat kan met de aanwezige applicaties uit het assortiment, maar je kunt er ook voor gaan om losse letters te bestellen met een bijpassende afbeelding.  

 

Van tas tot geboortegegevens 

 

Je kunt er voor kiezen om een applicatie zelf op een shirt, jas, tas te strijken. Het is heel eenvoudig. Je ontvangt de strijkinstructies mee en zo lang je die volgt kan het niet misgaan. We hebben ook tassen en bijvoorbeeld borduurringen die we voor je kunnen bedrukken met een lieve of stoere tekst of misschien wel een applicatie.  

De borduurringen zijn heel geschikt voor een strijkapplicatie naar keuze, maar ook ontzettend leuk om als kraam cadeau te schenken. Je kunt er dan de naam en geboortegegevens op laten drukken. Lekker origineel.  

 

Kleur je dag met een strijkapplicatie 

 

Alle applicaties die je vindt in ons assortiment zijn in zwart. Maar we hebben ze ook in maar liefst een kleur of 10. Zo kun je kiezen voor de favoriete kleur van jezelf, je kind of passend bij de gelegenheid.  

Van de vierdaagse tot de Toppers 

 

Wanneer je iets bedrukt met een strijkapplicatie wordt het opeens een uniek stuk. Helemaal leuk wanneer je met een groep naar de Toppers gaat, of de vierdaagse loopt met een stel. Maar ook een wedstrijd hier of daar is leuk om een shirt of pet aan te passen met een applicatie. En heb je een eigen idee, neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.   

 

En wat dacht je van een paashaas op een tote bag of een shirt voor Pasen? Een canvas tas bedrukt voor Juffendag, knikkerzakjes en ga zo maar door.  

 

Nieuwsgierig geworden naar de applicaties? 

Wil je alle veloursapplicaties zien? Klik dan hier ==> velours strijkapplicaties

en klik hier ==> Voor de full color strijkapplicatie

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.