opc_loader

Geniet nog meer van de zomer met deze musthaves

Geniet nog meer van de zomer met deze musthaves

Geniet jij ook zo van het zomerse weer? En kijk je uit naar een maandenlange zomer waar geen einde aan lijkt te komen, dan mogen deze must haves niet ontbreken. Hiermee blijft je hoofd koel, je lijf gehydrateerd en jij lekker gezond. En dat met de allermooiste printjes en kleuren. Kijk maar mee.  

De lekkerste smoothies voor onderweg 

 

Smoothies en de zomer lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lekkerste fruit en groente gemixt tot een heerlijke frisse snack. Helemaal op een zomerse dag is dit de perfecte snack of lunch. Nu kun je die vooraf thuis al bereiden, maar je kan het ook ter plekke doen met de Mixxit. Zo heb je de smoothie nog verser en frisser. Thuis of onderweg vul je hem en mixt hem heel gemakkelijk tot een smakelijk geheel. Je hebt er niets extra's voor nodig, het is namelijk een fles waar je gelijk uit kunt drinken. En met een beetje water en de mixer spoel je hem heel simpel weer om en schoon tot je thuis bent.  

 

Keep it cool met een hip koeltasje  

 

Een verse salade, een verfrissende smoothie of drankje houd je nog langer koel in een koeltasje. Maak een keuze uit een tal van toffe printjes heb je er altijd een leuke tussen zitten die bij jou past. Met een paar kleine koelelementen blijft het nog langer lekker koel en vers. Bovendien zijn deze koeltasjes lekker handzaam en past er een heerlijke lunch, drankje en een snack in.  

 

Ze zijn niet alleen ontzettend handig naar je werk, ook de kinderen genieten van een lekkere boterham en een koel drankje wanneer ze hun natje en droogje mee naar school nemen in een lunchtasje. De printjes zijn er van groot tot klein. 

 

 

Koelste verfrissing uit de Dopper insulate 

 

Hoe warmer het wordt, hoe meer we snakken naar koele drankjes. Helemaal onderweg of tijdens het werk. Nu kun je je te goed toen aan frisdranken, je kunt er ook voor kiezen om een gezond drankje mee te nemen. Een watertje met een schijfje citroen, sinaasappel en een blaadje munt bijvoorbeeld. Dat is niet alleen een gezondere versie, het is ook nog eens echt dorstlessend. Of wat dacht je van komkommer met munt, aardbeitjes of stukjes mango? 

 

Deze heerlijke en hydraterende drankjes zorgen ervoor dat jij je fit blijft voelen op een warme dag. En wist je dat je deze in de Dopper insulated wel tot 24 uur gekoeld kunt bewaren? Het fijne aan deze insulate Doppers is dat ze er in twee verschillende maten zijn. Namelijk de 350ml en 580 voor een langere of dorstige dag. En de kleuren zijn helemaal volgens de laatste trends. Van het zachte roze tot het hippe zwart en wat dacht je van de terracotta variant? 

 

Een kneiterverse salade 

 

Een salade, ook al zo lekker op zomerse dagen wil je natuurlijk kneitervers en lekker koel eten. De slablaadjes die zo lekker knapperig blijven alsof je ze net gesneden hebt. Deze kan je meenemen in een hippe en handige Bento lunchbox. Die is verdeeld in verschillende vakken waardoor je bijvoorbeeld alle ingrediënten apart kunt transporteren. Net als die heerlijke dressing die je er overheen wilt doen. 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.