opc_loader

haarlokje en melktandjes

haarlokje en melktandjes

Wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeautje voor een baby (op komst) is het misschien echt even zoeken. Helemaal wanneer er steeds meer feestjes voor de baby worden gegeven. Een gender reveal, een babyshower en natuurlijk het kraambezoek of de kraamborrel. Een knuffel of kleine kleertjes daar komen de meeste anderen al mee aan. Maar hoe leuk is het om origineel voor de dag te komen met twee buisjes die geschikt zijn voor het eerste haarlokje en de eerste melktandjes?
 

Het eerste haarlokje bewaar je op een unieke manier

Het eerste haarlokje wil je natuurlijk bewaren. Of je kindje nu met een bos haar geboren wordt of wanneer je er even op moet wachten. Bij de eerste knipbeurt gaat er een lokje mee naar huis. Deze kun je dus perfect bewaren in een glazen buisje die afsluit met een kurk. Even een klein elastiekje erom of een plakbandje en je kunt het haarlokje iedere keer weer bekijken door het glas. 

 

Alle melktandjes verzamelen

Net als het eerste haarlokje is ook het wisselen van tandjes een dingetje om bij stil te staan. Zo krijgen ze hun eerste tandjes en een paar jaar later begint het wisselen al. Hoe leuk is het om die tandjes allemaal te verzamelen in net zo'n buisje. Zo houd je ze allemaal heel makkelijk bij elkaar en is het keer op keer leuk om het buisje te vullen met nog een tandje of een kiesje. Leuk ook voor de tandenfee, die kan direct zien hoe de de wisselstand er voor staat. :) 

 

Een bewaarset voor haarlokjes en melktandjes

Beide flesjes of buisjes zitten dus in een pakketje. Daarmee heb je een superleuk cadeautje. Bovendien worden de twee glazen buisjes voorzien van tekst in zwart of goud geleverd. Wil je nu heel graag een andere kleur of een ander lettertype, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De buisjes zijn zo'n tien centimeter lang en hebben een decimeter van 2,5 cm. De buisjes worden na je bestelling feestelijk ingepakt zodat je ze alleen nog maar hoeft te geven en te genieten van het verraste gezicht van de ontvanger. En wat ook zo fijn is, deze buisjes passen door de brievenbus. Dus ben je niet in de gelegenheid om de pasgeborenen persoonlijk welkom te heten of om naar een van de feestjes te gaan dan versturen wij het met alle liefde namens jou naar de ontvanger. 

Buisjes gevuld met muisjes of bruidssuikers 

Buisjes voor een kraambedankje of als bedankje na een bruiloft is ook mogelijk. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de buisjes laat voorzien van naam van jullie pasgeborenen en iedereen die op kraambezoek is geweest dit als bedankje geeft. Je kunt hem dus vullen met muisjes. Of wat dacht je van bruidssuikers met jullie namen en datum als bedankje na een huwelijk? Origineel toch? Ook dat is mogelijk met deze buisjes. En ook daarin is er weer de keuze uit verschillende kleuren en lettertypen. 

Volg jij ons al op Instagram?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.