opc_loader

Lieve post geeft een blijk van extra liefde en aandacht

Brievenbuspost en brievenbus cadeautjes

Iets liefs via de post om zo toch een beetje bij de ander te zijn

Nu we door het coronavirus allemaal binnen moeten blijven, beseffen we des te meer hoe intens het kan om ouders, familie en vrienden niet meer te zien. En hoeveel momenten er eigenlijk zijn waar je lijfelijk bij aanwezig wilde zijn. Een troostende arm om een eenzaam iemand, een bosje bloemen voor de zieke in de buurt, een kraambezoekje of een verjaardag. Om daar toch een beetje bij te zijn is het lief om een kaartje of een klein cadeautje te sturen, zodat je de ontvanger een blijk van liefde en aandacht geeft.

Een klein gebaar geeft een blijk van liefde

Of je nu niet op kraambezoek kan, je vriendin, moeder of oma ontzettend mist, met een lief klein presentje via de post laat je ze weten dat er aan ze gedacht wordt. Of wat dacht je van een kinderverjaardag? Deze verloopt echt heel anders dan anders. Geen huis vol gezellige visite, maar alleen met het gezin. Hoe leuk is het dan om de jarige te verwennen met een cadeautje via de post. Voor jou een klein gebaar, voor de ontvanger iets heel groots, namelijk een blijk van aandacht en liefde

Cadeautjes online shoppen

Nu we zo veel mogelijk binnen moeten blijven is het nog fijner om online te shoppen. Bij BenIkHip hebben we dan ook tal van leuke en lieve cadeautjes. Van de liefste kaartjes, een wenskaartje met koffie of thee of een heerlijke reep chocolade. En wat dacht je van iets liefs in een doosje of een mini greetings box met een kleine attentie? Maar ook een lief kaartje met bijvoorbeeld een kaartenstandaard is een tof idee, of voor de kleintjes een lief stuk speelgoed of decoratie.

Ook hebben we leuk inpakmateriaal, van de liefste sluitstickers tot een compleet setje.  En weet je wat ook zo fijn is? Wij kunnen je bestelling meteen doorsturen naar de ontvanger, het wordt feestelijk voor je ingepakt en naar wens doen we er een lief, handgeschreven kaartje bij. Zo hoef je helemaal de deur niet uit om toch iemand even in het zonnetje te kunnen zetten.

Wie ga jij verrassen?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.