opc_loader

Wie geef jij een Pluim

Wie geef jij een Pluim

Deel jij wel eens een pluim uit aan iemand die het verdient? Een compliment geven doet zoveel goed. Je geeft de ander blijdschap en een beetje trots, misschien zelfs iets meer zelfvertrouwen. En dat allemaal door een paar kleine woordjes. Wanneer je graag als verrassing een complimentje geeft dan zijn de pluimpjes echt iets voor jou. 

 

Wie verdient er volgens jou een pluim? 

 

Is het je lief die je zo waardeert of wil je je zoon of dochter een hart onder de riem steken? Het kan allemaal met de verschillende Pluimpjes sets. Er is er eentje voor de kinderen, eentje geschikt voor de broodtrommel en wel drie die lekker veelzijdig zijn en ook geschikt zijn voor de kinderen of de broodtrommel.

Een pluimpje in je broodtrommel 

 

De serie broodtrommel pluimpjes bestaat uit maar liefst 25 motiverende teksten. Op de achterkant is er plek om nog een lief berichtje te schrijven. Daarmee kun je dus lekker alle kanten op. Bijvoorbeeld de tekst Tot vanmiddag!, Je kunt het en ik ben trots op jou! Erg leuk om als verrassing of als extra ondersteuning te verstoppen in de broodtrommel.  

 

Motivatiekaartjes voor kinderen 

 

Voor de kinderen op de basis- en middelbaar onderwijs zijn er de kaartjes voor kinderen. Of je nu wilt zeggen dat ze het kunnen, dat je trots op ze bent of gewoon dat ze een schat zijn. Hiermee kun je je kind net even dat zetje in de rug geven. Ook heel fijn tijdens toetsweken bijvoorbeeld of wanneer er iets anders spannends te gebeuren staat.  

Een pluim voor iedereen  

 

Een complimentje is eigenlijk een klein cadeautje. Helemaal wanneer het op papier staat. Je kunt het bewaren en koesteren. Ook kun je het bijvoorbeeld in het zicht hangen. Op de koelkast of bij de spiegel. Zo word je er keer op keer aan herinnert hoe iemand over je denkt in positieve zin. 

 

De drie setjes Pluimpjes hebben per setje 25 complimentenkaartjes die je aan iedereen die je lief is kunt geven. Nog mooier wordt het wanneer je er nog iets liefs op de achterkant schrijft. Hier zijn de teksten heel veelzijdig, van mooierd tot met jou is alles leuker. De setjes zijn het bekijken en kopen meer dan waard.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.