opc_loader

Zebra Trends Natural Bag Kartel Shopper in vijf trendy kleuren

Zebra Trends Natural Bags met rits

Zebra Trends Natural Bag Kartel Shopper in vijf trendy kleuren

Een tas is voor een vrouw een echte musthave. Wat zouden we zonder moeten? En het fijne aan een tas is dat hij altijd past. En…. van tassen kun je er nooit genoeg hebben. Bij iedere jas of outfit is een passende tas toch wel een must. Voor alle vrouwen die net als wij dol zijn op tassen hebben we heel leuk nieuws. We hebben namelijk de nieuwste tassen van Zebra Trends binnen en oh, wat zijn ze mooi.

Nieuw en supertof in ons assortiment zijn de Natural Bags Kartel Shoppers van Zebra Trends in maar liefst vijf trendy kleuren.

De Natural Bag van Zebra Trends is er iedere keer eentje om naar uit te kijken. Deze prachtige kunstlederen kartel shoppers zijn lekker ruim en zien er echt geweldig mooi uit. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende en trendy kleuren, die overigens ook tijdloos zijn zodat ze echt jarenlang mee kunnen. Ze zijn verkrijgbaar in flessengroen, armygreen, denimblue, grijs en camel. En door hun mooie natuurtinten passen ze al snel bij iedere outfit, of het nu de lente, zomer, herfst of winter is. Deze tas is zo’n all-time favorite.  

Luxe shoppers voor alle gelegenheden

De minimalistische look van deze tassen geeft ze nu net dat beetje extra touch. Kijk eens naar dat prachtige kartelrandje aan de bovenzijde. Deze shoppers zijn ook lekker ruim, zodat alles mee kan in de tas. Hij is heerlijk ruim om mee te nemen naar het werk of tijdens een dagje shoppen. Dankzij de stevige en lange handvatten van deze shopper draag je hem handig zowel als handtas als schoudertas, zodat je nog een hand vrij hebt.  De Natural bags zijn allemaal voorzien van een rits, zodat je spullen ook gelijk goed beschermd zijn tegen grijpgrage handen en de regen. Bovendien hebben ze de luxe uitstraling van leer, zonder dat er een dier aan te pas is gekomen. Ook dat is een fijn idee vinden wij.

 

Lekker ruim en overzichtelijk

De Natural bag Shoppers van Zebra Trends zijn heerlijk ruim met een groot vak. Ook zijn ze overzichtelijk door een extra insteekvak en een vakje dat wordt afgesloten met een rits, handig voor je sleutels en pinpas bijvoorbeeld. De voering is luxe en voelt heerlijk zacht aan. Kortom een tas die niet mag ontbreken in jouw collectie. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Wanneer je zo’n toffe tas cadeau wilt doen pakken wij hem graag voor je in. Zo ontvang je je cadeau al mooi ingepakt en kun je er zo gelijk mee door naar de jarige. Ook de verzendkosten houden we laag en zo betaal je nooit meer dan €2,95 (binnen Nederland) per bestelling. En vanaf €75 zijn binnen Nederland de verzendkosten zelfs helemaal gratis.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.