opc_loader

Back to school, voor welke stijl ga jij?

Back to school

Back to school met de hipste schoolspullen

Misschien wil je er nog niet aan denken, maar nog even en de basisscholen openen hun deuren weer. Back to school! Of ze er nu naar uitkijken of er een beetje tegenop zien, het wordt nog leuker met nieuwe schoolspullen. Zo hebben we niet alleen de allerleukste schooltassen, lunchboxen en drinkflessen, maar ook hippe notitieboekjes, potloden, pennen en meer. Of jouw kleintje nu voor het eerst naar groep 1 mag, of al naar de bovenbouw gaat, voor iedere leeftijd hebben wij superleuke schoolspullen.

Black and white, monochrome start van het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar start nog leuker met een nieuwe schooltas, drinkbeker, lunchbox in stijl. Nu zijn er tal van leuke stijlen, wij hebben er een aantal voor je uitgepikt. Zo kun je lekker wat inspiratie op doen en kijken wat er het beste bij jouw kind past. We starten met het hippe zwart-wit met een tikje glamour. Zo hebben we bijvoorbeeld deze supertoffe rugtas van Zebra Trends in zwart met gouden stippen en een een klein beetje roze. Superlief voor de kleine diva. En uiteraard weer heel goed te combineren met zwart, wit en goud, maar vergeet ook het roze niet. De zwarte ruime etui met naam past perfect in dit plaatje, net als de snackbox en de isoleerfles van Dopper. Natuurlijk mogen de monochrome pennen met quotes niet ontbreken.

Nieuw schooljaar? Think Pink!

Roze, wie wordt er niet blij van? Het is een vrolijke kleur waarmee meisjes graag gezien worden. En ook dat kan, mix en match er maar flink op los. Ook hier weer een toffe Zebra Trends schooltas met een lief printje en een handig vak voorop. Naast de schouderbanden zitten er ook handvatten aan zodat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken. Daar hoort natuurlijk een roze Dopper waterfles bij, en een roze Bento lunchbox, die zomerse sleutelhanger en de roze potloden met verschillende teksten. Oh, en vergeet die schattige etui niet met haar witte stipjes.

Hip naar school met de panda schoolspullen

Dol op pandaberen of vind je zwart en wit heel tof combineren met groen? Dan is dit de ideale combi voor jouw zoon of dochter. Met het handige kleine koeltasje voorzien van pandaprint heb je de lunch en tussendoortjes altijd vers en koel bij je. Supermooi om deze print te combineren met de groene drinkfles van Blafre en de stoere groene Blafre lunchbox in de vorm van een tractor. Dat is de stoere variant voor de jongens. De meisjes die dol zijn op pandaberen zijn dol op de pandatassen van Metoo. In de vorm van een zachte pop gaat ze iedere dag met je mee op de rug naar school. Het fruit gaat makkelijk in de hippe snackbox.

Met een explosie aan kleur naar school

Kan het jou niet kleurrijk genoeg zijn? Word je vrolijk van kleur of is iedere kleur je lievelingskleur? Leef je dan lekker uit met de toffe en vrolijke kleurenexplosies. Mix en match de printjes van de schoolspullen. Van de allermooiste tassen van Miss Rilla, Sticky Lemon en Petit Monkey kun je als kleurenfan helemaal los gaan. Combineer er maar op los, de mooie oranje tas met de vrolijke sleutelhanger, de etui met lama’s en een koeltasje. Maar ook hier weer een vrolijke lunchbox en een waterfles. En kijk toch die regenboogpotloden eens. Echt, we hebben zoveel leuks voor een goede start van het nieuwe schooljaar, kom kijken en laat je inspireren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.