opc_loader

Rugtassen, lunchboxen en drinkbekers - Back to School

Back to school blog

Back to school met de hipste rug- en koeltassen, luchboxen en drinkbekers

Schooljaar 2020-2021 staat voor de deur. Die start je natuurlijk met een toffe rugtas, die fijne koeltas met hippe print en een leuke lunchbox en drinkbeker. Of je aan het begin van je schoolcarrière start in groep 1 of al toe bent aan de bovenbouw, we hebben de allerleukste spullen voor jou.

Kinderrugtassen in vele soorten en maten

Een rugtas voor kinderen moet niet alleen super leuk zijn, hij moet ook goed passen. Een te grote tas zit niet fijn en een te kleine ook niet. Voor de kleintjes op de peuterspeelzaal en de eerste twee groepen van de basisschool zijn er kleine toffe rugzakjes. Neem bijvoorbeeld het stoere rugzakje met de oogjes, een klein en aandoenlijk monstertje voor een stoer mannetje, of kies voor de tipi’s, de boerderij of ga de ruimte in met een raket. Voor de meisjes hebben we ook meer dan leuke rugtasjes met hele toffe printjes. Van het hippe monochrome tot de leukste eenhoorns, onderwaterdieren of hartjes.

Keep it cool met deze hippe koeltasjes

Overblijven op school, welk kind doet dat tegenwoordig niet met de continue roosters. Dat betekent dat je de lunch mee naar school moet nemen, net als je drinken en een tussendoortje. Fruit en een bammetje blijven een stuk verser wanneer je dat meegeeft in een koeltasjes, ook wel lunchtasjes genoemd. Deze geïsoleerde kleine tasjes hebben genoeg ruimte voor een lunchbox, een bakje fruit en wat te drinken. En ze zijn verkrijgbaar in ontzettend veel printjes. Zo heb je voor ieder kind wel een bijpassend koeltasje. Er zijn zelfs koeltasjes die perfect matchen met een lunchtrommel zoals deze game-on print bijvoorbeeld.

De leukste lunchboxen, groot en klein

De lunch van jouw kind blijft in vorm in een broodtrommel of lunchbox. Dat voorkomt geplette boterhammen. In ons assortiment hebben we heel veel leuke lunchboxen. Van kleine voor bijvoorbeeld een snack of fruit tot grote waarin je echt heel veel kwijt kunt. Van dikke boterhammen tot fruit en groente en met de verschillende laagjes en vakjes houd je ook mooi alles separaat van elkaar. Ook hier kun je kiezen voor verschillende maten en materialen. Wij hebben vast de leukste voor jou uitgezocht en ingekocht. Er zitten zelfs lunchtrommels tussen waar het bestek bij in zit.

Dopper waterfles mee naar school

En dan als laatste een drinkfles. Daarvoor hebben wij gekozen voor de Dopper waterfles. Deze kan altijd en is geschikt voor iedere leeftijd vanaf de basisschool. Water drinken is belangrijk en ook goed voor het gebit. Mocht je nu toch liever limonade meegeven, dan kan dat ook in deze handige herbruikbare fles. Wanneer je een Dopper waterfles bij BenIkHip bestelt ontvang je een naamsticker voor de fles er gratis bij. Handig op school, zo raak je hem minder snel kwijt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.