opc_loader

Cadeautjes voor de allerliefste Juf

Cadeautjes voor de Juf Irmadammekes

Cadeautjes voor de allerliefste juf

Viert de juf bijna haar verjaardag of is het misschien binnenkort Juffendag? Dan wil je je kind natuurlijk een cadeautje meegeven. Nu is dat toch ieder jaar weer even een dingetje als je origineel voor de dag wilt komen. Bloemen, chocolade en spul voor onder de douche krijgt ze ieder jaar al meer dan voldoende. Dus tijd voor iets uniekers, tijd voor Irmadammekes!

Irmadammekes zorgt voor origineel cadeau voor juf

Nieuw in ons assortiment en net binnen zijn de toffe spullen van Irmadammekes, waarvan er een aantal helemaal speciaal voor juf zijn gemaakt. En waar jij dan je kind weer hip mee voor de dag laat komen op school. Een cadeautje waar de juf het hele jaar door plezier van heeft en zo ook steeds nog even aan jouw kindje denkt.

De geheel eigen stijl van Irmadammekes is herkenbaar en supermooi gemaakt. In het prachtige monochrome past het bij iedere juf en blijft het keer op keer een feestje om te gebruiken. Neem bijvoorbeeld het complimentenblokje, daar kan juf heel wat mooie complimentjes maken naar de kinderen. Want van complimenten groeien ze en krijgen ze zelfvertrouwen. Erg leuk met bijvoorbeeld het ansichtkaartje erbij met de tekst ‘Dankjewel, lieve juf’. Dit kaartje doet het ook ontzettend goed aan het einde van het jaar.

Alle notities van juf bij elkaar

Of wat dacht je van dit ontzettend handige boekje: Jufs notities? Een handig A5 formaat met maar liefst 44 schoolweken en 88 bladzijden en een geweldig leuke voorkant. Daar kan de juf een heel schooljaar lang al haar planningen, notities, werkoverleg, nakijkwerk en besprekingen in kwijt. Lekker overzichtelijk. Wij weten nu al zeker dat juf niet meer zonder wil wanneer ze eenmaal dit toffe cadeau heeft gekregen.

Ook origineel voor juffendag!

Mocht je nog meer leuke ideetjes kunnen gebruiken voor de verjaardag van juf, juffendag of einde schooljaar, we hebben ook superleuke sleutelhangers speciaal voor de leerkracht gemaakt. Een witte sleutelhanger van vilt met een zwarte opdruk: juf en achteraan een hartje.

Deze leuke sleutelhangers zijn al klaar om cadeau te geven. Ze zijn ingepakt in cellofaan, hebben een feestelijk achtergrondje waar je aan de achterzijde nog een leuke boodschap kwijt kunt. En er zit een heerlijke mini  Tonychocolonely. De achtergrondjes en de chocolaatjes worden willekeurig geleverd. Deze sleutelhangers zijn ook nog eens heel vriendelijk geprijsd.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.