opc_loader

De lekkerste en leukste ijsjes

Blog over ijsjes artikelen en recept

Ice ijs baby

IJs maakt iedereen blij. Of het nu als verkoeling is op een heerlijke warme zomerdag of als toetje na een heerlijk diner. IJs staat voor feest, zomer en verkoeling. Vandaag delen we een heerlijk ijsrecept met je om zelf te maken en hebben we de allerleukste ijsjes voor ieder moment van de dag. Van toffe sleutelhangers tot de leukste strijkapplicatie. Get summer ready met deze favoriete snack.

Een ijsje op je shirt

Een shirtje, jurkje of jack wordt nog vrolijker met een ijsjesprint. Deze kun je heel makkelijk zelf maken. Kies een shirt of jurkje uit die nog leuker wordt van zo’n ijsjesprint en kies je strijkapplicatie. Ga je voor de all-time favorite Hello Summer strijkapplicatie of kies je bijvoorbeeld voor het softijsje met het kawaii gezichtje? Ook hebben we het stoere raketje of wat dacht je van twee ijsjes op je shirt? Nu kun je kiezen voor zwart, maar we hebben nog meer kleuren. Zo is er de keuze uit bijvoorbeeld rood, wit of blauw. Met 9 kleuren in het assortiment heb je altijd een bijpassende kleur. En je ontvangt bij iedere strijkapplicatie de strijkinsstructies zodat er niets mis kan gaan.

Het Hello Summer ijsje heeft een afmeting van 18,5 x 7,5 cm, dan heb je ook echt iets op je shirt staan. Leuk in monochrome op een wit shirt of lekker knallen in een felle kleur. Bovendien zijn deze flock strijkapplicaties ook heel geschikt om bijvoorbeeld op een dekbedovertrek te strijken, voor een zomerse look op bed. Maar ook een stoffen tas krijgt gelijk een heel andere uitstraling met een ijsje erop.  Of wat dacht je van een full color strijkapplicatie in de vorm van een ijsje? Is deze niet schattig?

Sleutelhangers in de vorm van een ijsje

De zomerkriebels starten meteen met kriebelen wanneer je deze sleutelhangers in de vorm van een ijsje ziet. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Voor aan de nieuwe fietssleutel van je kind, of gewoon als leuk en origineel cadeautje. Zomaar of voor een speciale gebeurtenis. Van deze ijsjes wordt iedereen blij. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. We hebben de knuffelbare fluffy ijsjes sleutelhanger, heel handig overigens voor iemand die constant zijn sleutels kwijt is. Deze grote opvallende sleutelhanger valt al snel op. Of wat dacht je van een Raketje of een Twister? Je favoriete ijsje aan je sleutelbos. En voor de fans van schattig en kawaii mag deze cutie niet ontbreken. Superzoet.

Bron en foto https://www.laurasbakery.nl/aardbeien-cheesecake-ijsjes/

De lekkerste ijsrecepten

Na het zien van al deze ijsjes komt de trek in een heerlijk ijsje vanzelf. Die kun je natuurlijk zo uit de supermarkt halen, maar hoe leuk is het om zelf ijs te maken? Leuk ook om samen met de kinderen te doen. Bovendien kun je ze op die manier ook gezond maken, zodat een ijsje eten gelijk staat aan een portie fruit bijvoorbeeld. De lekkerste ijsrecepten waar ik van ging watertanden vind ik altijd op Laura’s Bakery (laurasbakery.nl) Daar loopt het water je al in de mond bij het zien van alle prachtige foto’s. Je vindt er heerlijke ijsrecepten die je thuis kunt maken, ook zonder ijsmachine. Een van mijn grote favorieten hiertussen is toch wel de aardbeien-cheesecake ijsjes. https://www.laurasbakery.nl/aardbeien-cheesecake-ijsjes/

AARDBEIEN CHEESECAKE IJSJES

Maak je eigen ijsjes in de zomer! Deze aardbeien cheescake ijsjes zijn ontzettend makkelijk te maken en vooral heel erg lekker van smaak.

PORTIES: 10 stuks (ongeveer)

INGREDIËNTEN

  1. 200 gram roomkaas
  2. 50 gram fijne kristalsuiker
  3. 2 tl vanille-extract
  4. 125 ml slagroom
  5. 80 ml melk
  6. 250 gram aardbeien (schoongemaakt)

INSTRUCTIES

  1. Deze ijsjes zijn zó ontzettend simpel om te maken. Echt hoor. Je doet alle ingrediënten in de blender of foodprocessor en maakt er een gladde massa van.
  2. Schenk het cheesecakemengsel in je ijsvormpjes tot iets onder de rand en plaats de stokjes in de vormpjes.
  3. Zet de ijsjes minimaal 3 tot 4 uur in de vriezer.

TIPS

  • Tip: Wil je nog meer het cheesecakegevoel krijgen bij deze ijsjes? Maak de vormpjes dan iets minder vol en vul het laatste beetje aan met koekkruimels. Of bouw het ijsje op in laagjes, wordt vast ook heel erg lekker!
  • Bewaren: Verpak de ijsjes per stuk in de vriezer, hier blijven ze wel 3 maanden goed.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.