opc_loader

HappySoaps verwennerij voor jou en een genot voor de natuur

HappySoaps shampoo en bodybars

HappySoaps, verwennerij voor jou en een genot voor de natuur

Ken jij de heerlijke verzorgende en verfrissende shampoobars, bodybars en deodorants van HappySoaps al? Deze prachtige verzorgingsproducten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen plastic. Verwennerij en pure verzorging voor huid en haar, en een genot voor de natuur. Dat is nog eens een win-win situatie. Deze blog nemen we je mee in de wereld van de plasticvrije verzorgingsproducten.

100% plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer er een product op de markt komt die nagenoeg niet belastend is voor het milieu door het ontbreken van single used plastic en bestaat uit natuurlijke producten. Zo gebeurde dat ook bij de HappySoaps producten. Deze bars en deodorants zijn 100% plasticvrij en bevatten mooie, verzorgende ingrediënten en zijn vrij van dierproeven en bijvoorbeeld parabenen. Geen jeuk meer na het douchen van de chemische toevoegingen, maar een heerlijke verzorgde huid en haar. En een geweldige besparing op plastic, want een zo’n shampoobar staat gelijk aan vier plastic shampooflessen. In een gezin van vier gaat er hier best wat shampoo en doucheproducten doorheen. Een mooi moment om te starten met de HappySoaps producten voor ons.

Alleen het beste is goed genoeg als het om verzorging gaat

Hoe fijn is het om met zo’n heerlijk geurende bodybar onder de douche te staan. Met de keuze uit verschillende prachtige combinaties en kleuren is het een feestje om de juiste bar te zoeken passend bij jouw huidtype. En dan de geur die vrijkomt wanneer het in contact komt met water is een pure verwennerij. Nog zo’n leuk extraatje is dat je met de bodybars van HappySoaps ook kunt scrubben. Wanneer je ze direct op de huid masseert ontstaat er dus een scrubbende werking. Heb je daar even geen behoefte aan dan kun je de bar tussen je handen wrijven onder de waterstraal en ontstaat er fijn schuim waarmee jij je kunt wassen. Wat ik zelf ook een toffe toevoeging vind van deze shampoobars is dat het niet veel ruimte inneemt. Na de douchebeurt leg je hem weg op een droge plek. Daarmee heb je ook geen tal van flessen meer in de douche.

Shampoobar voor ieder haartype

Niet alleen aan de verschillende huidtypen is gedacht, ook voor alle haartypen is er een bijpassende shampoobar. Gemaakt van de mooiste ingrediënten, vegan, dierproef- en cruelty free. Wel wordt er gebruik gemaakt van aromatische oliën die je een gevoel van een echte wellness geven. Of je nu fijn haar hebt, beschadigd haar of last hebt van roos, ieder type haar heeft zijn eigen heerlijk samengestelde en verzorgende shampoobar. Ook de namen van deze bars zijn te leuk. Zo hebben we One in a melon, Purple Rain, In need of vitamin Sea en de Happy panda. Met een shampoobar heb je genoeg voor 90 tot 100 wasbeurten.

HappySoaps deodorant uit een blikje

Deodorant uit een blikje, daar moest ik even aan wennen. De geijkte spuitbus en roller kunnen voortaan in de winkel blijven staan. Geen luchtverontreiniging meer door de spuitbus, maar een mooie huidverzorging voor de oksels in de vorm van deodorant uit een blikje. Met zo’n vrolijk HappySoaps blikje deodorant heb je altijd een fijne en verzorgende anti transparant bij de hand. Met een vinger pak je de grootte van een erwt uit het blikje en smeer je het onder je oksels. Het is in het begin even wennen, maar de heerlijke geur en de verzorgende producten zorgen ervoor dat je al snel nooit meer iets anders wil. Mooie en verrassende geurcombinaties verrijkt met sheabutter geven je verzorgde en heerlijk geurende oksels.

De HappySoaps producten zijn een echte toevoeging in de badkamer, voor jezelf, het hele gezin en ook superleuk om cadeau te geven.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.