opc_loader

Kinderkamer make-over Panda

Kinderkamer make-over panda

Pretty Panda kinderkamer make-over

Op dag twee in onze kinderkamer make-over driedaagse hebben we vandaag een thema die in nagenoeg iedere kinderkamer past. De panda! Of je nu een babykamer wilt inrichten of een kinderkamer wilt restylen, met de panda zit je altijd goed. Dit thema is geschikt voor de allerkleinsten, maar ook zeker voor de peuters en de kleuters. Een fijn thema dat een paar jaar lang mee kan en het hippe zwart-wit combineert met nagenoeg alle kleuren.

Panda kinderkamertrend 

De panda is een van de grote trends in kinderkamers. Het fijne aan deze aandoenlijke dieren zijn de schattige ogen en het zachte vachtje. Ook het monochrome van deze dieren is een perfecte combinatie voor iedere kinderkamer. Het zwart-wit past in nagenoeg iedere kinderkamer. Zo hoef je alleen maar de accessoires te vervangen en wat leuke items toe te voegen voor een geheel nieuw thema. De panda is geschikt voor kleine en grotere kinderen en zowel voor jongens als meisjes te gebruiken.

Stijlvolle opbergers!

Bij BenIkHip hebben heel veel verschillende kinderkamerstyling in deze trend. Van hippe paperbags waarin je alle speelgoed handig opbergt tot een superzacht vloerkleedje en van een nachtlampje tot een heerlijk zacht kussentje. Ook zijn er genoeg opbergmogelijkheden met de pandalook. Zo hebben we bijvoorbeeld de schattige koffertjes die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Ze zijn erg leuk ter decoratie, maar ook fijn om bijvoorbeeld het favoriete speelgoed in op te bergen en zelfs om mee te nemen wanneer je kleintje een nachtje gaat logeren. Of wat dacht je van het schattige rugtasje? Die hangt heel leuk aan een haakje en is perfect voor bijvoorbeeld de pyjama of wanneer ze naar de peuterspeelzaal of school gaan met hun lunchtrommeltjes. Ook de lunchtrommeltjes hebben we in ons assortiment. Deze zijn natuurlijk perfect voor school, maar ook erg fijn als opbergers voor kleine spulletjes. En ze staan natuurlijk ontzettend leuk bij de rest van de panda’s.

Aan de muur en DIY

Het ansichtkaartje met een knuffel is een kaartje om in te lijsten. Zoet boven het wiegje of het ledikantje. Maar ook erg leuk op een bureautje in een lijstje. En om het geheel helemaal af te maken is er een te lieve strijkapplicatie. Hiermee kun je zo creatief zijn als je zelf wilt. Je kunt een kussenhoesje, lakentje of dekbedovertrekje mee omtoveren tot een bijpassend geheel. Of wat dacht je bijvoorbeeld om ze op een rolgordijn te strijken. Of koop een pyjama en strijk hem daarop. Je kunt er zoveel kanten mee op en er helemaal je eigen draai aan geven. Ook leuk is om naast de strijkapplicatie de naam van je kindje in strijkletters te bestellen. Zo maak je het nog persoonlijker.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.