opc_loader

Klaar voor de zomer met deze handige tools

Ben jij al klaar voor de zomer, gezonde lunch en veel water drinken

Heb jij je zomervakantie al geboekt en kijk je net als wij enorm uit naar de zomer? Ben jij een echte foodie en houd je van gezond eten? Of moeten er hoognodig nog wat kilootjes af? Dan hebben wij de juiste tools voor jou om deze zomer fris, gezond en slank te beginnen.  Zomerklaar start met trendy stuff! Met hippe koeltasjes om je lunch en drankje gekoeld mee te nemen, toffe Doppers voor de nodige hydratatie en de Bento lunchbox voor al je lekkere salades en meer. Lees maar mee.

Zomerklaar start met hydrateren

Met de zomer in zicht willen velen van ons toch nog even wat kilootjes kwijt. Dat vergt misschien wat extra doorzettingsvermogen wanneer het weer het zoals nu wat af laat. Maak het jezelf iets makkelijker met wat hippe tools. Maak van gezond eten een feestje, en dat gaat een stuk simpeler wanneer je er mooie spullen bij gebruikt. Neem bijvoorbeeld de Dopper waterfles, deze maakt het waterdrinken een stuk makkelijker wanneer je hem altijd bij je hebt. Wij hebben hem in verschillende kleuren en ook de nieuwste kleur, Evergreen. Handig voor onderweg, maar ook heel geschikt voor thuis of op je werkplek. Hiermee drink je makkelijker 1,5 tot 2 liter water per dag. Wij personaliseren hem gratis voor je met je eigen naam.

Naast de Dopper waterflessen hebben we ook de insulate. Deze superhandige thermosfles is perfect voor onderweg. Lekker voor een heerlijke verfrissende kruidenthee, een instant soepje of water voor de babyvoeding. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Wavy White, Steamy Pink, Glazier Grey en Blazing Black. De zwarte en witte zijn nieuw in het assortiment.

Healthy food voor een bikini proof lichaam 

Naast voldoende bewegen is hydrateren en voeding de perfecte match om wat kilootjes kwijt te raken. En met het mooie weer in zicht gaat dat al een stuk makkelijker. Lekkere salades zorgen niet alleen voor een voedende maaltijd, ze bevatten ook meer vitamines en minder koolhydraten waardoor het afvallen makkelijker gaat. Bovendien voel je je al snel gezonder wanneer je echt gezond gaat eten. Met de Bento lunchboxen is het meenemen van een gezonde lunch een eitje. De verschillende lagen bieden ruimte aan bijvoorbeeld fruit, groente maar ook aan een gezonde boterham. Er zit zelfs bestek bij, zodat je het op iedere plek kunt eten. Dat scheelt een hoop verleidingen in de bedrijfskantine.

Deze Bento box neem je handig mee in een van de vele koeltasjes met een hippe print. Zo blijft de lunch niet alleen lekker koel, maar ook fris en knapperig. Zelfs wanneer het erg warm is buiten. En koel smaakt het ook nog eens erg lekker. Deze koeltasjes zijn er in heel veel verschillende prints, voor mannen, vrouwen en kinderen. Zodat iedereen hip voor de dag komt met een koele lunch of fruithap.

Dagje strand of er op uit

Ook zijn deze lunchtasjes superhandig tijdens een dagje strand of wanneer je een dagje op pad gaat, alleen of met je gezin. Door het handige formaat past er genoeg in en zijn ze toch niet heel groot. En is de lunchtas/koeltas leeg, dan vouw je hem heel eenvoudig op. Zo neemt hij nagenoeg geen plek in. En met zo’n kleine 100 prints zit er voor iedereen wel een favoriet tussen. De koeltasjes, Doppers en Bento boxen zijn ook erg leuk als cadeautje voor bijvoorbeeld Moederdag, verjaardag of wanneer je kleintje naar de kinderopvang of naar school gaat. Origineel en praktisch.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.