opc_loader

Magical unicorn kinderkamer make-over

Magical Unicorn kinderkamer make-over

Magical unicorn kinderkamer make-over

En dan zijn we alweer aangekomen bij dag drie van de kinderkamer make-over driedaagse. Vandaag staat de magische eenhoorn in de spotlights. Dit thema is zo ontzettend leuk voor meisjes, vanaf new born tot de al wat grotere dametjes. Breng een beetje magie en vrolijkheid in de baby- of kinderkamer met deze superleuke kinderkameraccessoires en decoratie.

Eenhoornmagie

Na de flamingo en de panda zijn we vandaag aangekomen bij de eenhoorn. Dit mythische figuur is mateloos populair en brengt een beetje magie in iedere kinderkamer. Superleuk wanneer je de babykamer mag inrichten voor een klein meisje op komst, maar ook voor een klein meisje die toe is aan een ander thema in de slaapkamer. Ook deze keer laten we je zien dat je met een paar supertoffe accessoires de kamer van jouw oogappeltje omtovert tot een klein paradijsje. De magie start met het elfendeurtje eenhoorn. Dit schattige deurtje brengt de fantasie van jouw meisje tot leven. Door dat deurtje komt de eenhoorn in de nacht over je waken en je mooie dromen brengen.

Magic aan de muur

Met de eenhoorn muurstickers geef je niet alleen je muur een magische touch, ook de deur, ledikantje of een kastje krijgt een andere look. Deze muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze mooi passen bij de rest van de kinderkamer. Ook ontzettend leuk is de lieve, zachte eenhoorn die je aan de muur kunt hangen. Zo zoet boven het bedje van jouw meisje. En ontzettend leuk om te combineren met de regenboogposter. Want geen regenboog zonder eenhoorn, ze horen bij elkaar. Net als het lieve nachtlampje.

Droom magische dromen

Ook in bed is het heerlijk wegdromen met bijvoorbeeld het knuffelkussen in de vorm van een eenhoorn. Deze unicorn heeft een pittenzak in zijn buik die je warm houdt in koudere tijden, je helpt ontspannen wanneer je bijvoorbeeld buikpijn heeft en je troost wanneer je het nodig hebt. En daarnaast staat hij ook superleuk op het bedje.

Of wat dacht je van de eenhoorn ballerina van Alimrose? Deze beeldschone knuffel is een feestje om te zien, staat prachtig als decoratie en je blijft er mee spelen en knuffelen. Heerlijk om mee in slaap te vallen. En met de toffe eenhoorn strijkapplicaties maak je van ieder bed een bijzondere. Strijk hem op het lakentje, het dekbedovertrek of op wat kussentjes. Of wat dacht je ervan om hem op een pyjama te strijken met de naam van je kindje eronder. Want ook losse strijkletters zijn bij ons te bestellen. Zo maak je het nog persoonlijker. Net als de lieve eenhoorn knuffel waar je gratis een naam op mag laten zetten. Zie je het gezicht van jouw dochtertje al voor ja wanneer je haar kamer een ware make-over hebt gegeven? En vergeet de eenhoorn tattoos niet.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.