opc_loader

Metoo knuffelpoppen

Metoo knuffels een droom voor elk meisje

Metoo knuffelpoppen de droom van ieder meisje

De originele Metoo knuffelpoppen zijn het perfecte cadeautje voor een meisje. Of het meisje nu net geboren is of al wat ouder, deze schattige zachte poppen zijn er voor iedere leeftijd. Naast de poppen in verschillende afmetingen en kleding zijn er ook hertjes, eenhoorns en pandabeertjes. Kortom een collectie om heerlijk bij weg te dromen. Vandaag laten we jou kennismaken met dit geweldige assortiment.

Metoo pop Angela

Metoo is vooral bekend door de superschattige pop Angela. Deze schattige meisjespoppen met konijnenoortjes en hun prachtige jurkjes hebben al vele harten gestolen. Met haar 42 cm is ze geschikt voor kleintjes vanaf de eerste dag. Een perfect kraamcadeautje dus. Deze lapin dolls staan niet alleen superlief in de box of het bedje, ze gaan ook heel wat jaartjes mee. De Metoo pop Angela is er eentje die al bij veel meisje favoriet zijn. Ze zijn makkelijk te pakken, je kunt er heerlijk mee knuffelen en, wanneer de meisjes ouder zijn, kunnen ze er heel wat avonturen en rollenspellen mee beleven.

Pop Angela is verkrijgbaar in verschillende kleuren kleding. Voor de kleine fans van de Angela pop zijn er ook toffe rugtasjes te koop. Zo heb je je favoriete knuffel altijd bij je wanneer je op pad gaat. En wanneer ze daar nog te klein voor zijn is dit een heel handig tasje op de kinderkamer waar je bijvoorbeeld het pyjamaatje in kunt stoppen. De Metoo pop Angela is er ook in een konijn en rendier (superleuk voor de feestdagen). En vergeet ook niet naar de de portemonneetjes te bekijken, deze hangen de meisjes om als schoudertasje en zijn wederom te leuk!

Metoo ballerina pop

Nieuw in het assortiment is de Metoo pop Angela ballerina. Deze schattige pop heeft haar oogjes open en draagt een balletpakje met tutu en ballerina’s. Zij is zelfs nog groter. Met haar 50 cm lengte is het een heerlijke pop om lekker lang mee te spelen. Bovendien zijn alle poppen van Metoo wasbaar in de machine, wat dan weer fijn is voor de ouders. Wanneer er niet met haar gespeeld wordt kan ze prima zitten op het bed of op een plankje.

Het zoete hertje met bloemenkrans van Metoo

Ook net binnen zijn de hertjes met bloemenkrans. Superzoet met het roze staartje, het neusje in de vorm van een hartje en de kleurrijke bloemenkrans. De lieve gesloten oogjes maken dat dit hertje kans maakt om de grote favoriet te worden. Lekker zacht, ze blijft goed staan en is makkelijk te pakken, zelfs voor de kleine knuistjes. Bovendien is dit ook een echte eyecatcher in de box, het bedje of de baby- en/of kinderkamer.

Raak betovert door de magische Metoo eenhoorn

Zo schattig als het hertje is, is ook de eenhoorn. Met haar magische hoorn en vleugels is dit een cadeautje waarvan menig hart smelt. Deze beeldschone Metoo knuffel is er in roze met grijs en in grijs met roze. En hier kun je kiezen uit twee formaten. Maat M is 26 cm en L is 32 cm groot. Een prachtig cadeau voor een klein of een iets groter meisje. En perfect geschikt als kraamcadeau, voor een verjaardag of de feestdagen. Uiteraard zijn alle knuffelpoppen van Metoo origineel en CE gecertificeerd. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnormen zodat het echt veilig is voor jouw kindje.

 Ben je benieuwd naar het gehele assortiment, kijk dan hier.

Kun jij hier ook geen genoeg van krijgen, bezoek ons dan ook op Pinterest.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.