opc_loader

Surprise ideetjes en Sint cadeautjes tot vijf euro

Surprise ideetjes en cadeautjes tot 5 euro

Toffe surprises en sinterklaascadeautjes tot vijf euro

Wanneer je op zoek bent naar een toffe surprise om te maken en geweldige sinterklaascadeautjes mag je deze blog niet missen. Vandaag delen we de leukste surprise ideetjes en hebben we heel veel leuke cadeautjes tot  €5 voor jou. De voorpret voor Sinterklaas kan gelijk beginnen. Weg met het urenlang zoeken naar de juiste surprise of het bijpassende kleine cadeautje. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Sinterklaascadeautjes tot €5 en de allerleukste surprises

Breekt het zweet je uit wanneer je een sinterklaascadeautje moet vinden onder de vijf euro? Wil je niet met de geijkte presentjes aankomen, maar liever iemand echt verrassen met iets passends en origineels? Geen stress, bij BenIkHip hebben we tal van leuke cadeautjes die hiervoor geschikt zijn. Of het nu gaat om een leuke pen, een schattige noteblock, vrolijk gekleurde macarons, stationery of unicorn tattoos. Ook hebben we een aantal superleuke en bijpassende surprises. Neem nu de dripcake surprise. Deze is geschikt voor een echte keukenprinses of een echte smulpaap. Je vult hem met bijvoorbeeld een of meerde macarons, een schattig notitieblokje en een toffe pen.

Surprise! Een prachtige surprise

Nu hoor ik je bijna denken, leuk als je handig bent. Ik kan je vertellen dat het ook erg leuk is wanneer je iets minder creatief bent. De surprises die we je hier laten zien zijn van Pippoos en voorzien van een beschrijving. En nog handiger je kunt zelfs alle benodigdheden bestellen, dat scheelt weer een hoop gedoe en tijd. Je vindt er echt de meest prachtige ideetjes voor klein en groot en voor jongens en meisjes en allemaal met  beschrijving voor een succesvolle surprise. Daarmee scoor je gegarandeerd veel bewondering. Of je nu samen met je kindje voor school gaat knutselen of zelf aan de slag gaat.

Surprise en cadeautje in stijl

Helemaal leuk is wanneer de surprise en het cadeautje bij elkaar aansluiten. Dat kan qua kleur of qua thema. Eerder zag je al de unicorn met de tattoos en de nagelvijltjes. Deze passen zowel qua kleur als qua thema mooi bij elkaar. Zo hebben we ook de flamingostijl bij elkaar gebracht. Met een flamingoroze password organizer en een flamingo pen verras je de ontvanger helemaal wanneer je een famingo surprise erbij maakt. Een prachtige roze wolk die veel bewondering gaat oogsten. En zo kunnen we echt eindeloos doorgaan met alle toffe dingen die je kunt maken en de kleine cadeautjes tot €5 En vergeet de sleutelhangers en gelukspoppetjes niet, deze zijn er in heel veel soorten en maten. Van zacht vilt die je kunt laten personaliseren tot de leukste vormpjes.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.