opc_loader

Theeleuten opgelet! Toffe theesets

Blog Theeliefhebbers

Theeleuten opgelet! Toffe theesets voor iedere theeliefhebber

Ben jij ook zo dol op thee of ben je op zoek naar een cadeautje voor een echte theeleut? Wij hebben hele toffe theesets in ons assortiment. Tea for one of tea for two setjes in vrolijk en hippe kleuren. Theesets die het favoriete theemoment nog fijner maken. Benieuwd naar onze collectie? Kijk mee!

Tea for one

Heb jij ook van die favoriete theemomenten? Een flinke kop thee om de dag mee te starten of in de avond heerlijk languit op de bank met een flinke kop van je favoriete thee? Deze momenten worden nog fijner met een hippe theeset. Zo’n theeset is niet alleen ontzettend leuk om te zien of om te krijgen het geeft je ook een heerlijke kop verse thee. Zo wordt me-time tea time een echt verwenmoment. Vul hem met je favoriete thee en hoe leuk staat het op een dienblaadje met een heerlijk koekje of een stukje chocolade. Zo fijn om de dag mee af te sluiten.

Deze theesets zijn ook perfect als cadeautje voor je zus, moeder, vriendin of dochter. Ze zien er hip en feestelijk uit en voelen keer op keer als extra verwenmoment. Ook een geweldig idee voor bijvoorbeeld Moederdag.

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Zo hebben we de roze met gouden sterren en tekst: I love you more than all the stars. Zo leuk om deze aan bijvoorbeeld je liefste vriendin te geven of aan je moeder. Zo ziet ze keer op keer die lieve boodschap en denkt daarbij aan jou. Of wat dacht je van de monochrome theeset met gouden touch. Tea time is me time is de boodschap op dit hippe setje. Heerlijk genieten van een vers kop thee wordt zo nog leuker.

Theeset cactus

Of wat dacht je van deze te grappige theeset cactus? Is het geen superleuke set? Helemaal leuk voor diegene die dol zijn op cactussen, pastelkleuren of iets lekker geks. Wanneer je hier een lekkere kop thee uit drinkt word je vanzelf vrolijk. Een mooie start van de dag, toch? En ook in de keuken is het een mooie blikvanger. Ook leuk wanneer je bezoek krijgt die graag thee drinkt om zo’n superleuke set met thee aan te bieden. Of met een stel vriendinnen bij elkaar voor een heerlijke high tea. Ieder zijn eigen theeset met de favoriete theesmaak.

Tea for two

Ook voor de setjes of de vriendinnen die dol zijn op een heerlijke kop thee in bijvoorbeeld de middag hebben we een hele leuke theeset, tea for two. Eentje die doet verlangen naar Prosecco. Kijk nou hoe leuk! Fijn om zo de vrijdagmiddag te starten en daarna lekker te gaan borrelen samen. Voor die vriendin die dol is op thee en op Prosecco, en wie is dat nu niet? En dat allemaal in roze, wit met zwart en goud. Daar maak je vele vrouwen echt blij mee.

Kom gezellig langs bij BenIkHip en doe jezelf of iemand anders zo’n toffe theeset cadeau. Wanneer je het cadeau wilt doen pakken wij het gratis feestelijk voor je in. Je hoeft het alleen maar aan te geven tijdens het bestelproces. Happy tea time!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.