opc_loader

Top 5 Zebra Trends tassen voor iedere gelegenheid

Top 5 hippe tassen

Top 5 Zebra Trends tassen voor iedere gelegenheid

De Zebra Trends tassen zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn stuk voor stuk vegan en geschikt voor iedere gelegenheid. Van een prachtige schoudertas die je kunt omtoveren tot clutch tot een reversible tas met twee kleuren en van een hippe shopper tot een echte strandtas. Laat je verwonderen door deze fijne tassen die al bij velen van jullie populair zijn.

Van fijne schoudertas tot een stijlvolle clutch

Laat ik beginnen met het kleinste tasje uit onze Zebra Trends collectie. Dat zijn de tasjes Carmen en Julia. Zoals de naam doet vermoeden zijn ze hip en stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Volgens de laatste trends en toch tijdloos. Deze kleine tasjes zijn heerlijk zacht en zo lekker veelzijdig. Zo draag je ze heel makkelijk als schoudertas of cross over met de verstelbare schouderband. Het tasje heeft of twee stoere bandjes om de ritsjes open te maken of een hanger in de vorm van een hartje. In de tasjes heb je voldoende ruimte voor je portemonnee, telefoon, make-up en wat kleine spulletjes. Ze zijn ideaal voor een avondje uit of wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat of op reis gaat voor je belangrijke spullen.

Wanneer je een avondje uit gaat kun je de schouderband los maken en ontstaat er een clutch. Supermooi bij een bijzondere gelegenheid en handig met het polsbandje om hem zo bij je te dragen. Ook het polsbandje is makkelijk los te klikken. Dit zijn echt fijne tasjes die je voor veel gelegenheden kunt gebruiken. Dus ga je voor kleur of kies je voor de klassieke en altijd bijpassende combi?

Trends reversible – de twee kleuren in een tas

Nog zo’n echte musthave is de reversible tas van Zebra Trends. Deze tas heeft twee kleuren en is dus omkeerbaar. Zo heb je altijd een tas die perfect past bij je outfit. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Van het mooie donkerblauw met camel tot een rode en roze tas. Deze tassen zijn gestikt met een wit stiksel wat een frisse look geeft aan de tas.

In het tasje vind je een los binnentasjes die je kunt vastmaken aan de hengsels. Zo heb je de belangrijkste spulletjes zoals je sleutel of je portemonnee altijd binnen handbereik. Dat scheelt weer zoeken in deze heerlijke ruime tas (44x34x12 cm) waar heel wat in kan.

Stijlvolle shoppers van Zebra Trends

Ook een shopper mag niet ontbreken in jouw tassencollectie. Een fijne grote tas waar veel in past. Waar je gezellig mee kunt gaan shoppen of een dagje op pad kunt. Zebra Trends heeft er een aantal hele fijne tassen ontworpen. Laat ik je eerst voorstellen aan de shopper Natural bag basic blue. Deze donkerblauwe schoonheid is een prachtige grote tas, draagt heel fijn en voelt ook heel fijn aan. De hengsels zijn precies de goede afmeting om deze tas aan de schouder of in de hand te dragen. En let op, met de afmetingen van 32x48x14 cm heeft deze tas een grote inhoud voor heel veel spullen. De binnenzijde is gevoerd in dezelfde kleur en heeft een vast tasje aan de binnenzijde.

Nog zo’n fijne shopper is de Zebra Trends Natural bag dames shopper. Deze toffe tassen hebben gekartelde randjes, een rits en ronde hengsels. En verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van jeansblauw tot legergroen en van grijs tot camel. De gekartelde randjes geven een extra mooie uitstraling aan de tas. In de tas zitten twee extra vakjes, eentje met een ritsje en eentje zonder. Hij biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een aantal boodschappen, maar ook voor werk gerelateerde spullen, of voor een aantal luiers, flesjes en knuffel van de kleine. Dit is echt een fijne basic tas die je al snel pakt wanneer je even weg gaat. Ook omdat hij sluit met een rits.

Zebra Trends XXL tas met rits

Dan de XXL tas met rits van Zebra Trends. Zo een fijne tas wanneer je extra veel mee wilt nemen. Deze is geschikt als luiertas, sporttas, weekendtas of wanneer je een dagje naar het strand gaat voor al je spullen. Maar ook voor een dagje uitgebreid shoppen is deze perfect. Met zijn 35x60x20 cm zorgt deze XXL tas voor meer dan genoeg ruimte. Door zijn mooie minimalistische uitstraling is dit een tas waar je niet op uitgekeken raakt. Hij sluit met een rits en heeft binnenin verschillende vakjes. Je draagt ook deze tas net zo makkelijk in de hand als over de schouder. Met de natuurlijke kleuren is dit een echte musthave waar je lang plezier van zult hebben.

Zebra Trends metallics – de tas met een extra dimensie

En voor wie graag een statement maakt met haar tas of een beetje extra glans kan gebruiken tijdens bijvoorbeeld een feestje zijn er de metallic tassen van Zebra Trends. Deze zijn er in shoppers en in zo’n handig schoudertasje. Van metallic goud tot bruin en grijs.

Wist je trouwens dat de Zebra Trends tassen altijd fijn geprijsd zijn, en sommige nu zelfs extra fijn? Bekijk ze allemaal. Welke is jouw favoriet?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.