opc_loader

Budget cadeautips voor Valentijnsdag 2020, wie ga jij verrassen?

Valentijnsdag cadeautjes

Budget cadeautips voor Valentijnsdag 2020, wie ga jij verrassen? Budget cadeautips!

Valentijnsdag, de dag van de liefde, wie ga jij dit jaar verrassen met iets liefs? Ga je groots uitpakken of houd je het klein en subtiel? Dat een lief presentje voor Valentijnsdag niet duur hoeft te zijn laten we je in deze blog zien. Of je nu iets bijzonders zoekt voor je geliefde of iemand die je heel lief is. Want op deze dag van de liefde mag je iedereen van wie je houd eens extra in het zonnetje zetten. Vergeet naast onze tips ook de free printables niet. Wij hebben de tofste budget cadeautips voor Valentijnsdag voor jou op een rijtje gezet.

Valentijnsdag, verras jouw liefde met een kaartje

Heb je een geheime liefde die je nog niet hebt uitgesproken, dan is een kaartje zonder afzender ontzettend leuk. Als je durft kun je je telefoonnummer erop vermelden of met nog meer lef je naam. Wie weet wat er dan gaat opbloeien. Heel leuk voor deze gelegenheid zijn de krasansichtkaarten waarbij de ontvanger de boodschap moet open krassen. De krasstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uiteraard ook in rood. Helemaal passend bij Valentijnsdag. Je kunt dit kaartje ook direct via BenIkHip laten versturen naar de ontvanger, het handschrift wordt niet herkend op die manier. Zo maak je het nog geheimzinniger. Je kunt jouw valentijn ook via dit kaartje uitnodigen voor een etentje bijvoorbeeld. Zet er een tijd en plaats op.

Wanneer je hem liever zelf verstuurt is het ook leuk om het kaartje te voorzien van de hartjes washitape. Je kunt nooit genoeg liefde versturen, toch? Je kunt het kaartje ook in een envelop doen en voorzien van een hartjes gelukshanger, een wensflesje of een sleutelhanger met een lieve boodschap of naam. De vilten sleutelhangers zijn aan twee kanten te bedrukken en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Ga je voor vurig rood of kies je de favoriete kleur van de ontvanger?

Sonny Angels Valentine edition

Super cute en origineel zijn de Sonny Angels, deze Japanse geluksengeltjes laten het hart van jouw valentijn onmiddellijk smelten. De Valentine limited edition is bij ons binnen en is weer geweldig. Zo kun je kiezen om er eentje te geven aan jouw lief, of te gaan voor een cadeaubox met vier van deze cuties. Wanneer je ze alle vier graag wilt hebben worden ze verstuurd in een blikken cadeauverpakking. Bij de single Sonny Angels zit er altijd een extra verrassingsmomentje, zij worden namelijk blind verkocht. Zo weet je nooit welke geluksbrenger er op de mat valt bij jouw lief. Deze limited edition is er zolang de voorraad strekt, dus zorg ervoor dat je niet misgrijpt.

Free printables voor Valentijnsdag

We hadden jou beloofd dat deze blog vol budget valentijnscadeautjes zou staan. Deze free printables zijn zelfs helemaal gratis! Klein gebaar, met een groots resultaat. Je kunt de poster versturen, inlijsten of zoals op de foto ophangen met een posterhanger. Er zijn twee verschillende uitvoeringen, de I do love you lots and lots en de LOVE poster. Je hoeft ze alleen maar uit te printen en klaar ben je. Zeker weten dat je daar jouw lief heel blij mee maakt. Ook hebben we gratis valentijnskaartjes. Deze kun je zo uitprinten, dubbelvouwen en voorzien van een lieve foto van jou of van jullie samen en hij is klaar om cadeau te doen of om op te sturen. Een leuke en makkelijke DIY. Stuur hem via de post en doe er wat vruchtenhartjes of bijvoorbeeld rozenblaadjes en een snufje van jouw favoriete parfum bij

Je allerliefste kleine valentijn

Ook voor de allerliefste kinderen is er iets leuks. Met een leuk shirt en een strijkapplicatie maak je in een handomdraai een geweldig shirt voor Valentijnsdag. Leuk als verrassing voor de andere ouder of gewoon voor deze liefdevolle dag. Deze flock strijkapplicaties zijn er in verschillende varianten, zowel voor jongens als voor meisjes. En heb je zelf een leuk idee, neem dan contact met ons op. Ook erg leuk om op bijvoorbeeld Valentijnsdag jouw lief ten huwelijk te vragen via een toffe tekst op een shirt van jouw kleintje of voor jezelf. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wil je bijvoorbeeld een grotere of kleinere versie neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij wensen je alvast een liefdevolle Valentijnsdag!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.