opc_loader

Valentijnsdag de allerliefste cadeautjes

Valentijn cadeautjes

VALENTIJNSDAG – DE LIEFSTE CADEAUTJES

Laat het hartjes en liefde regenen op Valentijnsdag. De dag van de liefde, of het nu een geheime liefde is of eentje die al langer bestaat.  Laat jouw lief weten dat je van hem/haar houdt met een origineel cadeautje, al dan niet met afzender.

Valentijnscadeautjes

Valentijnsdag is de uitgelezen dag om je liefde te verklaren of om te weten dat je nog steeds helemaal verliefd bent op jouw partner. Dat kan met een bos rode rozen of een heerlijk stuk chocola, maar het kan ook origineler. En dan hoeft niet veel te kosten. Een lief kleinigheidje via de post zodat je ook de afzender geheim kunt houden, mits je dat wil.

Bij BenIkHip hebben we veel leuks voor jouw valentijn. Zowel cadeautjes als inpakmateriaal zoals bijvoorbeeld de sluitstickers of de rode hartjes stickers. Of wat dacht je van de gelukshartjes als hangertje? Die kunnen aan een kaartje of als versiering aan je cadeautje. Ook kun je een wensflesje kopen en daarop iets heel liefs zetten, je liefde verklaren of een wens voor jullie samen.

Valentijns Sonny Angels

Wanneer je iets bijzonders wilt geven, iets unieks en origineels kom je met een Sonny Angel goed voor de dag. Helemaal met de valentijnscollectie van deze lieve geluksengeltjes. Met hun schattige uiterlijk, vleugeltjes op de rug brengen deze Japanse poppetjes wat extra geluk. En dat is nooit weg in de liefde, toch? Ze worden blind verstuurd, zodat het ten alle tijden een verrassing is welke jouw lief ontvangt.

Iets liefs per post

Ook wanneer je iets liefs per post wilt laten versturen ben je hier op het juiste adres. Wat dacht je van de lieve wensdoosjes? Deze is bijvoorbeeld gevuld met een rode hartjesballon, rozenblaadjes en een prikker met hartjes. Je verstuurt hem als ansichtkaart en kunt er een lief briefje in doen.

Of kies voor een doosje With all my heart, deze heeft een lieve tekst aan de voorzijde, is omwikkeld met touw en een hangertje in de vorm van een hartje en heeft in het doosje heerlijk geurende hartvormige zeepjes. Dit doosje heeft de afmetingen van een luciferdoosje en past daardoor ook makkelijk door de brievenbus.

Je liefste foto van jullie samen

Wat je ook kunt doen is jullie favoriete foto op een mok laten drukken. Zo ziet jouw lief iedere dag bij zijn/haar bij het favoriete kopje koffie of thee jullie liefde. Zo wordt niet alleen de buik gevuld met warmte maar ook het hart. Je laat deze mokken bijvoorbeeld bedrukken bij Mokken-bedrukken.nl

Wat je ook kiest of wat je ook doet, wij wensen je alvast een hele liefdevolle Valentijnsdag met diegene die je lief is.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.