opc_loader

Zebra Trends Natural Bag XXL

XXL Zebra Trends natural bag

De veelzijdige en heerlijke grote ZebraTrends Natural Bag XXL

Oe la la! De nieuwste natural bags XXL van Zebra Trends zijn zojuist binnengekomen. En naast ontzettend mooi zijn ze ook nog eens flink ruim zodat je hem voor heel veel momenten kunt gebruiken. Zo is het de ideale tas om mee te shoppen, de beste luiertas ever, maar ook de tas die perfect is voor je handbagage tijdens een weekendje weg of de vakantie. Kijk en lees maar mee en kom er achter dat ook jij deze tas moet hebben.

Zebra Trends natural bag XXL - De ideale tas om te shoppen

Is Shop till you drop ook een van jouw favoriete quotes? In deze XXL bag kun je heel veel aankopen stoppen, geen gedoe met losse tasjes die al dan niet klemmen in je hand. Maar gewoon je handen vrij om nog meer te shoppen. Deze hippe, fijne, zachte en hele grote tas draag je makkelijk aan je schouder. De hengsels zijn dusdanig lang dat je hem als zowel schoudertas als handtas kunt dragen. En zoals we van Zebra Trends gewend zijn, zijn ook deze tassen weer helemaal vegan. Het mooie kunstleer is diervrij, lekker zacht en soepel waardoor hij niets onder doet voor een echte lederen tas.

De hippe grote strandtas

Een dagje naar het strand is met deze supergrote tas ook een feestje. Alles past er in, een lekkere grote handdoek, boeken, tijdschriften en alles wat je maar nodig denkt te hebben voor een dagje in de zon. De voering van deze XXL shopper is lekker zacht, de tas wordt afgesloten met een rits waardoor er geen zand je tas in waait. En naast het grote vak is er ook nog een klein vak voor alle spullen die je makkelijk bij de hand wilt hebben. Bovendien kom je ook nog eens hip voor de dag met zo’n toffe grote tas.

De XXL shopper van Zebra Trends als handbagage

Dacht je dat je alle mogelijkheden al gehad had van deze tas? Dan vergis je je. Deze beauties zijn ook zeer geschikt als handbagage. Met de afmetingen van H 35 x B 60 x D 20 cm is dit de perfecte tas om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Een klein koffertje is fijn, maar niet zo handig als deze soepele tas die in maar liefst zes kleuren verkrijgbaar is. Van het hippe zwart, donkergrijs, lichtgrijs, army green en bruin tot poederroze. En ga je niet met het vliegtuig? De natural bag XXL leent zich ook prima als weekendtas.

Hippe luiertas die meegroeit met je kindje

Ook leent de Zebra Trends shopper zich perfect als luiertas. Een verschoning, luiers, flesjes, speeltjes enz enz, het past er allemaal met gemak in. En zo loop jij als kersverse moeder er ook nog lekker trendy bij. De tas groeit mee met jouw kindje en is ook geschikt wanneer je gezellig met je partner een nachtje weg gaat. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. En dat is wat deze tas zo geweldig maakt. Ieder mooi moment, elke gelegenheid alle ruimte in je tas. Welke kleur vind jij nu de allermooiste?

Liever een kleiner formaat? of zoek je een andere leuke damestas? Check dan onze rubriek damestassen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.