opc_loader

Van Smoothiemaker tot koeltas deze zomerse musthaves mag je niet missen

Zomerse musthaves Mixxit

In de zomer is alles anders dan in de rest van het jaar. De zomer brengt warmte, vrolijkheid en in dit seizoen staat het buitenleven voorop. Lekker er op uit met bijvoorbeeld de fiets, ergens picknicken in een park of het water op met de boot. Met deze summer must haves maak je van dit seizoen een extra happy en healthy one.

Portable Blender Mixxit

Mixxit de portable blender voor onderweg

In de zomer barst het van het verse fruit en groenten die perfect zijn in een gezonde en overheerlijke smoothie. Daar kun je in de ochtend mee starten, heel verfrissend en een goede boost voor je lijf, maar je kan het ook bewaren voor later op de dag. De Mixxit portable smoothiemaker maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag, waar je ook bent een heerlijke frisse en vitaminerijke smoothie te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten bij elkaar in de fles te stoppen. Daarna neem je hem mee in de koeltas en heb je een heerlijke lunch of een gezond tussendoortje bij je.

Deze mini blender echt geweldig voor onderweg. Je hebt geen elektriciteit nodig, deze summer must have laad je namelijk heel eenvoudig thuis of onderweg op dmv een usb kabel. En heb je zin in je smoothie dan mix je alle ingrediënten door elkaar door het knopje in te drukken. De blender mixt dan in 20 seconden alle fruit, groente en melk, vruchtensap of yoghurt tot een overheerlijke smoothie. Wanneer je deze mini smoothiemaker eenmaal in je bezit hebt vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund.

Koeltasje opvouwbaar

Keep it cool and summerproof

Er is bijna niets lekkerder dan een koel drankje of een smoothie op een warme zomerdag. Ook of misschien wel juist als je onderweg bent. Nu kun je zelf van alles meenemen zoals een drankje of wat fruit, maar hoe houd je dat nu lekker fris en koel? Met een koeltasje! Je kent ze vast wel, die handige handzame kleine tasjes waar genoeg plaats is voor je lunch, een drankje en een snack én je smoothiemaker.

Wanneer je de spullen er koel in doet blijft het ook koel. Wanneer je er een of een paar kleine koelelementen bij stopt heb je er nog langer plezier van. En met zoveel toffe prints is er altijd wel eentje die perfect past bij jouw smaak. Deze kleine lunchtasjes bieden genoeg ruimte voor een dagje weg aan snacks, lunch en een drankje en wanneer alles op is vouw je hem heel makkelijk weer plat op zodat hij nagenoeg geen ruimte in beslag neemt.

Drink in the box wit of zwart

Drink of snack in a box hip en duurzaam

Single used plastic is niet meer van deze tijd. We kennen allemaal de nare gevolgen van het plastic dat niet vergaat, het leven in de oceanen en de aarde in zijn greep heeft. Dus laten we alsjeblieft alle wegwerpflesjes skippen uit ons consumentengedrag en gaan voor een mooie duurzame oplossing. Dat kan bijvoorbeeld met een Dopper waterfles, maar ook met de toffe Drink in a box. Dit stijlvol vormgegeven drinkpakje zorgt keer op keer voor een welkome verfrissing.

Uiteraard zorgt de deksel er keer op keer voor dat er geen lekkage optreed en bevat dit mooie drinkpakje geen schadelijke stoffen waardoor je het erg duurzaam is. Het simplistische uiterlijk maakt dat het nooit verveeld. Er is een keus uit een witte of een zwarte deksel. En weet je wat nu zo tof is, ze hebben voor de snacks ook een handige box.

De snackbox bestaat uit twee compartimenten. Daar kun je bijvoorbeeld je crackers, noten, zaden, granola of wat fruit in kwijt. En niets van wat je erin doet zal geplet worden in een (school)tas. Ze zijn heel makkelijk schoon te maken en bieden iedere keer plaats voor twee snacks.

snack in the box zwart

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.