opc_loader

Bedankje einde jaar

Kleine cadeautjes voor iemand te bedanken

Bedankje voor diegene die je dankbaar bent

December is de maand van de cadeautjes, maar ook de maand van dankbaarheid en liefde. Zelf vind ik het fijn om het einde van het jaar wat mensen te bedanken met een klein presentje. Om ze zo even te laten weten dat wat ze doen gewaardeerd wordt. Dan heb ik het niet over familie en vrienden die je veelal met de feestdagen treft, maar over de mensen die zonder iets terug te verwachten dingen voor je doen. Zoals bijvoorbeeld je kind mee terug nemen na zwemles, de buurvrouw die altijd beschikbaar is om op te passen, de mensen die met hun kleine gestes jou het leven net iets aangenamer maken. Gewoon om te laten zien hoe dankbaar ik ze ben.

Een lief presentje voor dat kleine gebaar  

Ik denk dat bijna iedereen wel zulke mensen om zich heen heeft, die zomaar iets voor je doen of er altijd voor je zijn. Mensen die dat uit zichzelf doen en er ook niets voor terug verwachten. Hoe leuk is het om die zo aan het einde van het jaar te bedanken. Zo bakken wij ieder jaar zelf oliebollen en appelflappen. En dat zijn er ieder jaar heel wat, waarvan er een aantal voor onszelf zijn, en we de rest  rondbrengen. Precies, naar de mensen die we willen bedanken. Of mensen die wel even een beetje extra aandacht verdienen. En weet je, het worden er ieder jaar meer. Een klein gebaar die echt enorm gewaardeerd wordt. Maar dat is een klein bedankje op de allerlaatste dag van het jaar, ook vlak voor de feestdagen doe ik graag een rondje.

De leukste cadeautjes om je dankbaarheid te uiten

Zo vlak voor de kerstdagen vinden wij het altijd leuk om wat kleine cadeautjes rond te brengen voor de mensen die ook dit jaar weer zomaar voor ons klaar stonden. Er gewoon waren op momenten dat het nodig was. En dat zijn geen grote cadeaus waar mensen ongemakkelijk van worden, maar lieve kleine attenties met een lief kaartje. Zoals bijvoorbeeld de Chocoladewens. Een (h)eerlijk en prachtig uitziende reep chocolade in een mooie wikkel. Dat is al een cadeautje op zich, ik doe er altijd een lief kaartje bij met de reden waarom ik dankbaar ben. Dat kan ook met wenskaart met echte thee of koffie, met een mooie tekst of gewoon Super Bedankt! Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en ook hiermee weet je zeker dat je iemand erg blij maakt. Ook een van mijn favorieten is de mini greetings box. Een klein doosje met een klein cadeautje. Je kunt het inpakken, maar ook laten versturen naar de ontvanger. Een lief berichtje achterop en klaar ben je. Een klein gebaar waarmee je zeker een glimlach scoort.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.