opc_loader

Bedankjes voor de Juf en Meester

Blog cadeautjes voor de Juf en Meester

De leukste bedankjes voor juf en meester

Het respect voor leerkrachten is de afgelopen twee maanden enorm gestegen. Met het einde van het schooljaar al in zicht is het tijd om wat leuke bedankjes voor juf of meester te laten zien. Of je nu gaat voor een free printable of voor een tof einde jaar invulboek met de hele klas, bij BenIkHip zijn tal van toffe presentjes voor ieder budget.

Van thuisonderwijs naar terug naar de klas

Twee maanden van thuisonderwijs ging ons als ouders niet altijd even gemakkelijk af. En dan heb ik het nog niet eens over het feit om de kinderen bij de les te houden. De waardering voor de leerkrachten van de basisschool steeg enorm. Ga er maar aan staan om 25 tot 30 kinderen aan het werk te krijgen en te houden. Nu ze weer een paar dagen terug mogen naar de klas geeft dat voor ons als ouders ook even de ruimte om thuis te werken zonder afleiding. Of soms gewoon even tot rust te komen. Over een paar weken staat de zomervakantie ook alweer voor de deur. Tijd om de juffen en meesters van groep 1 tot en met 8 eens lekker in het zonnetje te zetten met een lieve attentie.

Toffe cadeautjes voor de helden van de klas

Nu niets meer gaat zoals we gewend waren is het soms even slikken. Voor de kinderen uit groep acht is er geen eind musical dit jaar. Geen schoolkamp en eigenlijk is dat best saai en dat geldt niet alleen voor de leerlingen. Wat wel hetzelfde mag blijven is een bedankje of gewoon een lieve blijk van waardering voor de juf of meester. Die hebben in veel verschillende soorten en maten. Van een mooie sleutelhanger tot een hippe waterfles en van een etui tot een bedankt lieve meester of juf boekje. Met een assortiment van maar liefst 70 verschillende cadeautjes zit er voor iedereen wel wat tussen.

Een aardig tussendoortje om je waardering te laten blijken

Ook leuk is het om zomaar even tussendoor je waardering te laten blijken naar de leraar of lerares van jouw kind(eren). Denk daarbij eens aan bijvoorbeeld een complimentenblokje waarop jouw kind een compliment aan juf of meester kan schrijven. Daarna kan de juf of meester het blokje gebruiken om complimenten aan de leerlingen uit te delen. Of wat dacht je van een free printable chocoladewikkel? Die past perfect om een heerlijke reep chocolade van Tony Chocolony. Je kunt de wikkel gratis bij ons bestellen en thuis uitprinten. Chocolade doet het immers altijd goed.

Een mooie herinnering achterlaten aan het einde van het jaar

Superleuk zijn de invulboekjes van Zoedt die je met alle kinderen uit de klas kunt invullen. Een toffe afsluiter van het schooljaar, en helemaal wanneer je in groep 8 zit.  Alle kinderen vullen twee bladzijden in en beantwoorden de vragen. Zo heeft de leerkracht een hele mooie herinnering aan jullie klas. Met dit dag dagboekje kunnen alle kinderen uit de klas (er is plaats voor 34 kinderen) een foto plakken, grappige vragen beantwoorden en is er plek voor een tekening van meester of juf. Een waardevol geschenk en superleuk om met de hele klas in te vullen. Het is een soort vriendenboekje, maar dan voor de leraar. En nu de kinderen meer tijd hebben dan ooit is het een mooie tijd om dit op te pakken en zo alle kinderen de tijd te geven om het in te vullen.

Alle toffe bedankjes en aardigheidjes voor juf en meester vind je hier.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.