opc_loader

Big Shopper ideaal voor de vakantie

Big Shopper wastas ideaal voor vakantie

Big shopper ideaal voor de vakantie

Ga je dit jaar met de auto op vakantie, dan mag de big shopper niet ontbreken. Deze fijne grote en stevige tassen zijn hier perfect voor. Ze zijn ruim en flexibel waardoor ze makkelijk in te laden zijn. En er past ook zo lekker veel in. Tijdens en na de vakantie is hij ook nog heel handig, het hele jaar rond zelfs.

Ieder zijn eigen big shopper

Wanneer wij met de auto op vakantie gaan maken we graag gebruik van big shoppers. Deze tassen zijn zo handig. Ze bieden heel veel ruimte om al je favoriete spulletjes in mee te nemen. Geen gedoe met harde koffers, met een big shopper kun je heel makkelijk stapelen en naast elkaar zetten zodat alle ruimte in de kofferbak volledig benut wordt. En je ook nog net iets meer kunt meenemen. Want misschien ken je het wel dat je graag extra dingen meeneemt. Ook leuk om ieder gezinslid een eigen big shopper te geven om de benodigde vakantiespullen in te doen. Zo hebben de kinderen hun eigen tas en ruimte en weten ze precies hoeveel erin kan, wat wel past en niet. Superleuk vinden ze dat, en een ieder krijgt een eigen tas in een ander printje. Dat maakt het nog leuker.

Van reistas tot wastas

Eenmaal op het vakantieadres zijn de uitgepakte tassen handig en klein op te vouwen, geen grote koffers die de ruimte innemen. Ook zijn deze tassen extra handig om te gebruiken als wastas. Zo heb je alle was bij elkaar. En de big shopper is tijdens de vakantie ook nog eens ideaal voor een dagje strand of zwembad, er past namelijk genoeg in. Badlakens, speelgoed, een lekker boek en ga zo maar door. Ruimte genoeg en vrolijk door de leuke prints. Lekker veelzijdig, toch?

De big shopper als opbergtas

Eenmaal thuis gekomen ruim je de grote reistas makkelijk weer op. Nu kun je hem laten liggen tot de volgende vakantie, maar hij doet ook prima dienst als opberger. Zo kun je er heel makkelijk bijvoorbeeld de winter- of zomerkleding in op bergen zodat er weer genoeg ruimte in de kasten ontstaat. Ook is het de perfecte tas om bijvoorbeeld je vakantiespullen in te bewaren. Alles handig bij elkaar in een tas. Ik gebruik ze ook graag om de winterdekbedden of de skispullen in op te bergen. Zo blijft dat schoon en klaar voor gebruik in de koudere maanden.  Op deze manier heb je het hele jaar door plezier van de big shopper.

Bij BenIkHip hebben we vijf verschillende prints, van heerlijke macarons tot eenhoorns en van game over tot trucks. Zo kun je ieder kind een eigen tas geven of kiezen voor hetzelfde printje, dat staat natuurlijk ook wel heel leuk in de kofferbak.

Afscheid juf en meester

Wanneer je nog op zoek bent naar een tof cadeautje of bedankje voor de juf of meester, wij hebben een heerlijk aanbod om de leerkrachten te bedanken voor het afgelopen jaar. Zo ga je nog fijner de vakantie tegemoet.  

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.