opc_loader

Borduurhanger

Borduurhanger

De borduurring als gepersonaliseerde wandhanger zonder borduren

Wanneer je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeautje, die ook nog eens lekker origineel is, wil ik je graag kennis laten maken met de borduurring. Hiervoor hoef je geen enkele kruissteek te zetten of met naald en draad aan de slag te gaan om tot een fantastisch resultaat te komen. En of dat nu is voor een kraamcadeau, een lieve tekst voor een dierbare is of gewoon jouw eigen favoriete quote. Je hoeft het alleen maar te bedenken en te bestellen.

De borduurring als kraamcadeau met de geboortegegevens

Als eerste heb je met de aanschaf van de borduurring met de geboortegegevens van de pasgeboren baby een heel tof kraamcadeau. Allereerst heel persoonlijk en dat spreekt de jonge ouders altijd erg aan. De mooie lichthouten ring staat in bijna ieder interieur. Op het doek is er plaats voor de geboortegegevens en eventueel een lieve afbeelding die past bij de baby. Misschien een afbeelding die verwijst naar het geboortekaartje of naar het babykamertje.

De tekst kan in zwart, want natuurlijk een favoriete combinatie is met het wit en het lichte hout. Maar ook kun je in overleg kiezen voor een andere kleur die dan weer perfect kan passen bij het kaartje of kamertje. Wij denken  graag met je mee dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Dat geldt niet alleen voor de kleur, maar ook zeker voor het ontwerp.

Persoonlijke wanddecoratie als lief cadeau

De boorduurring is niet alleen heel geschikt als kraamcadeau, ook als cadeautje voor je lieve moeder, vriendin of schoonzus is het perfect. Met een lieve tekst, een fijne herinnering of een gebeurtenis erop is het al heel snel een stukje wanddecoratie die hartverwarmend is. Een cadeautje waar de ontvanger met veel plezier naar kijkt. Ook is het super tof om dit cadeau te doen aan bijvoorbeeld een bruidspaar.
 


De ring is makkelijk te hangen aan een haakje aan de muur, maar staat ook erg mooi op een plankje of op een kast. Je kunt het combineren met andere ronde vormen zoals bijvoorbeeld muurcirkels, maar ook staat het prachtig bij een foto waarnaar gelinkt wordt bijvoorbeeld. Je kunt er alle kanten mee op en dat maakt deze borduurring zo ontzettend veelzijdig en perfect voor iedere gebeurtenis.

Gewoon lekker jezelf verwennen, daar is niets mis mee

Natuurlijk begrijpen wij dat ook jij helemaal blij wordt van deze borduurringen met teksten naar keuze. En dat je deze heel graag voor je zelf wilt hebben. En dat is natuurlijk helemaal geen probleem. Jezelf verwennen met iets moois is een heel goed idee, daar hoeft niet eens een reden voor te zijn. Kies voor je favoriete quote of een afbeelding waar je keer op keer blij van wordt en die perfect past bij de ruimte waarin je hem wilt plaatsen. Ook hier kunnen we samen met jou kijken wat er mogelijk is. Dus neem gewoon contact met ons op zodat we samen tot het perfecte eindresultaat komen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.