opc_loader

Brievenbuscadeautjes van Zoedt top 5

Brievenbuscadeautjes van Zoedt top 5

Top 5 leukste brievenbus cadeautjes van Zoedt

Iemand verrassen per post is zo ontzettend leuk. Thuiskomen en een allerliefst pakketje vinden op de deurmat. Daarmee bezorg je iemand een heel goed gevoel en een enorme glimlach. Superleuk wanneer je vriendin of zus jarig is, maar ook zomaar omdat je aan haar denkt of omdat ze wel iets liefs kan gebruiken. Speciaal daarvoor hebben we de vijf allerleukste brievenbus cadeautjes van Zoedt voor je op een rijtje gezet. En het hoeft natuurlijk niet per se door de brievenbus, je kunt het ook zo geven.

Zwart wit de allerleukste cadeautjes van Zoedt 

Zoedt is zo heerlijk hip merk dat je kunt herkennen aan hun zwart-witte look. Mooi, basic, hip en stijlvol. En het past overal bij. Ook komt Zoedt steeds met ontzettend leuke cadeautjes. Het zijn blikvangers, must haves en ze  passen vaak allemaal door de brievenbus zodat je per post iemand wat liefs kunt sturen. Om  jou wat te inspireren hebben we er vijf uitgezocht. En je hoeft ze natuurlijk niet weg te geven, je kunt ook jezelf verblijden met zo'n tof item van Zoedt.

Voor degene met groene vingers

Voor de vriendin, zus of moeder met groene vingers of die dol is op droogbloemetjes is er dit allerschattigste reageerbuisje met vaashouder. De vaashouder is in zwart en biedt een stevige plek voor het buisje. Het buisje kun je gebruiken om stekjes in te laten wortelen of het te vullen met de allerliefste droogbloemetjes. De vaashouder is verkrijgbaar in rond of vierkant en is natuurlijk lekker hip in het zwart. 

Nog zo'n topper voor degene die graag plantjes stekt of een hip bloemetje neerzet is dit zwarte vaasje met reageerbuisje. Bij dit vaasje kunt je kiezen of je het in een mooie cadeauverpakking van Zoedt wilt ontvangen of zonder. Misschien wil je het zelf graag helemaal leuk inpakken. Dat kan dus ook gewoon. 

Het vriendenboek voor volwassenen

In navolging op het vriendenboekje voor kinderen is hier het Zoedt vriendenboek voor volwassenen. En vond je die voor kinderen al leuk, dan moet je deze eens zien. Een superleuk cadeau voor jezelf wanneer je een grote vriendengroep hebt, maar ook erg leuk om te geven. 

In dit invulboek staan de leukste vragen. Zoals de leukste herinnering samen, het laatste appje wat je naar haar/hem hebt gestuurd en wat je bijvoorbeeld het aller stom, stommer, stomst vindt. Dit is ook een topper wanneer een vriend of vriendin, maar ook een collega gaat verhuizen of lang op reis gaat. Laat hem vooraf invullen door alle vrienden en/of collega's en geef het als afscheidscadeau. Vergeet je zakdoek niet mee te nemen, dit wordt zeker de tranentrekker. 

De gepersonaliseerde tas van Zoedt

Nog zo'n tof cadeau is de katoenen tas van Zoedt. Uiteraard is deze zwart en staat er in witte letters op: 'Jij bent leuk mag ik je houden?'. En wat deze tas nou nog leuker maakt is dat je hem kunt laten personaliseren bij BenIkHip. Gewoon met de naam van je vriendin of als ze bijvoorbeeld leerkracht op de basisschool is met Juf en dan haar naam eronder. Daar kan ze al haar nakijkwerk in meenemen. En wanneer hij leeg is vouw je hem heel makkelijk op en neemt het geen extra ruimte in. 

Voor de smulpaap en de chef kok van de vriendengroep

Iedereen heeft er wel eentje, een vriend of vriendin die heel graag kookt en de lekkerste recepten op tafel tovert. Of misschien heb je wel een kookclubje. Voor diegene is dit prachtig vormgegeven receptenboekje een ware hit. Maar hij is ook ontzettend leuk om te geven aan een bruidspaar, waar vooraf alle familie en vrienden hun favoriete recept in hebben geschreven. Of wat dacht je van je kind die uit huis gaat? Zet alle favoriete recepten er vast maar in. En natuurlijk is het extra leuk als je er de bijpassende pen bij doet. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.